prime Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 (edytowane) Jak w temacie jakie macie opinie o tej jednostce ,czy jest stabilna , Edytowane 11 Września 2023 przez Viking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Teną wątek powinien Cię zainteresować: Duża krypa - co z nią zrobić? - Sprzęt motorowodny i elektronika wędkarska - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekmaj Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 To może ja napiszę bo trochę pływałem na niej.Lódka jest bardzo stabilna.W mojej ( z w/w linku ) staję na dziobie na którejś ze skrajnych stron podestu i łodka nie wychyla się. Można po niej chodzić - spokojnie bez obawy - jak po pomoście ????. Tylko musisz wziąć pod uwagę że na początku trzeba włożyć sporo pracy, serca i trochę pieniędzy bo to zazwyczaj leciwy sprzęt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 O dziwi, to jeszcze je chyba produkują: https://www.stoczniazulawy.pl/laminaty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
prime
Jak w temacie jakie macie opinie o tej jednostce ,czy jest stabilna ,
Edytowane przez VikingOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi