Tomek222 Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 (edytowane) Czesc poleci ktoś jakaś wedke na spina do 30g? glownie na szczupaki/sandacze chcialbym zeby wedka miala fajna prace, lubie lowic miekkimi kijami budzet - 300 zl Edytowane 11 Września 2023 przez Tomek222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Polecam w tych pieniądzach jak Ci się trafi, używkę Shimano SpeedMaster . Super miękki nie jest, ale jest szybki, czuły i ma fajne ugięcie pod rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Czesc poleci ktoś jakaś wedke na spina do 30g? glownie na szczupaki/sandacze chcialbym zeby wedka miala fajna prace, lubie lowic miekkimi kijami budzet - 300 zl Savage Gear SG2 10-30g lub 12-35g w kilku długościach do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Ja się zakochałem w River Master 7-30, realnie 35g od Robinsona. W takiej gramaturze łowie na Wiśle i kij mi się sprawdza. łowię głownie woblerami płytko schodzącymi, czasem Hornet 6.5, a z opadu głównie tanta na 10g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek222 Opublikowano 18 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Ja się zakochałem w River Master 7-30, realnie 35g od Robinsona. W takiej gramaturze łowie na Wiśle i kij mi się sprawdza. łowię głownie woblerami płytko schodzącymi, czasem Hornet 6.5, a z opadu głównie tanta na 10g.a jakie woblerki ci sie sprawdzaja na wisle? bo zaczynam swoja przygode ze spinningiem wlasnie na wisle i chce sie zaopatrzyc w jakies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi