saalar Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Posiadam takowy kołowrotek i zastanawiam się nad wymianą knoba. Jakkolwiek nie przeszkadza mi taki duży przy cięższym łowieniu w lecie czy trolingu to chętnie podłączyłbym go do trociówki czy cieżkiego sandaczowego opadu a tu przydałby się mniejszy uchwyt korby. Ma ktos w zapasie? może jakis sklep, zamienniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 chodzi Ci o sam uchwyt korbki czy cale ramie z korbka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Knoby fajne robi pan Matusiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 no własnie miałem go na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 W TP SW wymieniłem gałę na t-knoba. Pomógł pan Ogawa z Plata. Sprawdził w Shimano Japan i zamówił potrzebne części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Też polece pracownie Matusiak. Do swojej 5000sw dostałem z pracowni drewniany knob w kształcie "gruszki" bardzo wygodny w porównaniu do tej gały co jest orginalnie. Jakie masz przełożenie w tej swojej 5000sw ? Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Wygląda na 6,2 ale nie ma nigdzie napisane. Masz może kolego możliwość wysłania fotki z tym uchwytem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Knoby fajne robi pan Matusiak Tez się zastanawiałem nad taka opcją ale muszę sprawdzić czy nie moge dokupic oryginalnego uchwytu jak np w Stradicu FI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Tak ale dopiero jutro wieczorem lub czwartek. Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ile dałeś? dorabia sam uchwyt a środek zostawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) Kiedyś patrzyłem na schematy i wydaje mi się że taka gała też pasuje do stelli, znacznie lżejsza, mniejsza, "ciepła". Twardość pianki dobrana OK.Jako całość dla mnie dużo wygodniejsza. Edytowane 30 Października 2012 przez tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) Mam T knob od Twina SW 4000XG, czylli taki jak szukasz, oczywiście nowy, nieuzywany. Cena 180 zł ( w komplecie guma+dekielek + 2 srubki Edytowane 30 Października 2012 przez MefistoFishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Tu znajdziesz fotki knoba zrobionego przez Piotrka Matusiaka do mojej 4000 SWhttp://jerkbait.pl/topic/6051-pracownia-matusiak/page__st__240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Zdjęcia knoba z komórki ale widać na nich jak to wszystko wygląda. Tak jak pisałeś dorabia sam uchwyt (knob) środek z 2 łożyskami zostawia . Ceny już nie pamiętam , wysyłałem korbę a z powrotem dostałem już wszystko zmontowane na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 ile na to czekałeś? Bardzo ładnnie zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ładnie zrobione i bardzo dobrze leży w dłoni. Z tego co pamiętam spieszyło mi się i chyba w ciągu 3 dni maiłem gotowego knoba.Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 W poniedziałek wysyłam. Juz dogadałem wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Mam T knob od Twina SW 4000XG, czylli taki jak szukasz, oczywiście nowy, nieuzywany. Cena 180 zł ( w komplecie guma+dekielek + 2 srubki Możesz podać średnice wewnętrzną? wygląda dla mnie jak od Stradica FI tyle że tam akurat jest duzo mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 wlot od strony wewn. ok 9mm, a oczko wewn. ok.5mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Da się zrobic cos z ta ceną czy sztywno?? po niedzieli pomierzę co trzeba i się odezwę. Wygląda tak samo. Czy w twinie też sa tam 2 łożyska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 150 zl....tak w twinie sa dwa łożyska....będzie pasić...nie masz się co zastanawiać tylko lej kasę na konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 dobra. w poniedziałek wracam z ryb to sie odezwę. trzymaj dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi