dawid_ Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) nieaktualne Edytowane 13 Lutego 2013 przez dawid_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 A kiedy zamierzasz się rozliczyć z moją mamą za mieszkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) Z tego co wiem, jesteśmy rozliczeni póki co. Sprawdzę jeszcze. W tym temacie pisz PW. Edytowane 31 Października 2012 przez dawid_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 (edytowane) Czekam cały czas na potwierdzenie przelewu. Zgodnie z tym co pisałem na pw. Edytowane 1 Listopada 2012 przez witek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Sprawdziłem dziś konto. Przelew wrócił do mnie jako niewykonany, stąd całe zamieszanie. Nie zauważyłem tego, mój błąd, przepraszam.Wyślę Ci na PW dane, które dostałem do przelewu, proszę o potwierdzenie. Żeby sytuacja się nie powtórzyła wpłacę kwotę bezpośrednio, gotówką na konto w poniedziałek, albo nawet jutro, jeśli bank będzie czynny. przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Kasy nie ma... I potwierdzenia też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 co wy tak na forum przy wszystkich?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Jakoś tu jest tak.. nie fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 PW nie pomaga to może pomoze publicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Pytanie tylko co nas to obchodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Jak wam nie pasuje to nie czytajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Jak ma być publicznie,to może ksiądz w waszej parafii to na kazaniu ogłosi,a nie zaśmiecacie j.pl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Sprawa dawno załatwiona. Błąd w numerze rachunku.Ogłoszenie o pracę było w imieniu mojego Ojca. ps.Pozdrawiam pana z Bobrzyńskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 No nieeeee , po tak dobrym i zabawnym wstępie jaki Panowie tu zrobili, liczyłem (i zapewne nie tylko ja) na jakąś dalszą wymianę zdań:- temat byłych dziewczyn- kto kogo okłamuje- wykryte świństewka- kto, co gdzie i z kim- itd ...a tu następuje pretensjonalne JEB i -> sprawa dawno załatwiona.Szkoda bo temat miał potencjał rozwojowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 (edytowane) Ma potencjał. Pewien bardzo krewki pan wygooglował tego posta (po nr. telefonu), po czym zadzwonił do mnie grożąc i wymyślając mi od oszustów i złodziei. NIby zabawne, ale.. pozdrawiam Edytowane 11 Grudnia 2012 przez dawid_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi