tomek_w Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Jaka krytyka taka odpowiedź.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaculek Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Zewu - proszę bardzo, od czego ma się przyjaciół Niestety, kilka dni temu na Mistrzostwach Świata Rosjanie, Czesi i Słowacy pozbawili mnie mistrzowskich złudzeń. Dostałem baty aż furczało. A ty mi tu wyjeżdżasz z Mistrzem. Kopiesz leżącego... Pozdrawiam, Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Bosszz, jeden z ciekawszych wątków, a tyle brudu wychodzi. Po co? Od takich dyskusji ryb nie przybędzie. Podpisuję się pod wypowiedzią Jaculka - rybom należy się szacunek nie tylko podczas tarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Dopiero teraz zauważyłem, że zostały z wątku usunięte wczorajsze posty Tomka, do których się odnosiłem. Wygląda to obecnie jakbym pyskował w próżnię. Nie podoba mi się to. Może ktoś z moderatorów wyjaśnić tę sytuację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Uznałem , że nie warto przedstawiać swoich racji... Dziwi mnie Twoja postawa zamiast się cieszyć , że w Odrze pokazały sie Certy to udowadniasz jaki to z Ciebie super etyczny wędkarz , myślisz , że jesteś tym który pierwszy rzuci kamień.. spora odwaga.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Dopiero teraz zauważyłem, że zostały z wątku usunięte wczorajsze posty Tomka, do których się odnosiłem. Wygląda to obecnie jakbym pyskował w próżnię. Nie podoba mi się to. Może ktoś z moderatorów wyjaśnić tę sytuację? Dzisiaj rano wszelkie wiadomości tomka były puste. Usunąłem je. Zamykam wątek bo nie podoba mi się ta dyskusja. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Witam,Analizując dokładnie co tutaj zaszło, również widząc w tym troszkę swojej winy (w całym zamieszaniu - bo usunąłem puste wiadomości Tomka i teraz wyszło zupełne nieporozumienie) chciałbym prosić nie tylko już upomnianego Zewu o spokój ale również Tomka i Jacka. Dolewanie ognia do całego zamieszania nie jest przeze mnie mile widziane. Można przecież wszystko sobie wyjaśnić. Nie wiem co Tomek napisał ale prośba by w przyszłości nie usuwać treści wiadomości. Jeśli są one niestosowne to proszę o zastanowienie się przed publikacją czy nie godzą one w innych i czy oby nie naruszają osobistej przestrzeni innych osób. Proszę! Przepraszam również za moją stronniczość ale nie przeanalizowałem wszystkiego do końca. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi