M4TYY Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 To dokopie sie w takim razie do zdjęć i wrzucę wieczorkiem, z tego co pamiętam mam tylko zdjęcia z samego otwarcia młynka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozdo Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Zacznijcie wrzucac fotki zrobione w trakcie smarowania. Kazdy bedzie mogl zobaczyc jak to wyglada w praktyce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Tak jak mówiłem wcześniej wrzucam fotki . Na razie chyba jedynie dam oliwke na łożyska i na łożysko w rolce i to wszystko, choć kusi mnie przesmarować go w całości, ponieważ tak zrobiłem z Ultimą ( nie posiadam zdjęć ) i jej praca znacznie się poprawiła. Używam smarmax'a 9770k bodajże. Zdjęcia TD przedstawiają jedynie jego stan, po zdjęciu bocznej obudowy, nic tam w nim na razie nie grzebałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Znalazłem jeszcze fotki z szybkiego smarowania Stelli Millenium 4000SS Po długim leżakowaniu była czyściutka w środku no i sucha Nałożyłem trochę smaru po temacie Świetnie kręci, bajeczna płynność Przed sezonem 2014 może ją rozbiorę raz jeszcze na czynniki pierwsze to materiał poglądowy będzie bardziej obszerny Zachęcam do zapełniania wątku swoimi kręciołami PozdroSeb@ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Już gołym okiem widać, że koło zębate nie jest takie "ostre", jak w HC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Przesmarowałem dzisiaj team dragona i w sumie jestem zadowolony, że to zrobiłem. Poprawiła się praca oraz wyciszył się i to znacznie. Przesmarowany smarmaxem, a łożyska oliwką hot sauce. Nie posiadam jeszcze niestety żadnej benzyny ekstrakcyjnej ani czegoś podobnego, więc jedynie powycierałem na tyle ile się dało bebechy ze starego smaru i dałem nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Mały błąd . Opiłki krążą... . A benzynka wszędzie dostępna. Mogłeś zaczekać.Ale lepiej tak niż wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Następnym razem, czyli pewnie pod koniec tego lub początek następnego sezonu przeserwisuje młynki tak jak trza . I właśnie potraktuje je albo tą benzyną ekstrakcyjną albo alkoholem izopropylowym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Następnym razem, czyli pewnie pod koniec tego lub początek następnego sezonu przeserwisuje młynki tak jak trza . I właśnie potraktuje je albo tą benzyną ekstrakcyjną albo alkoholem izopropylowym . Dokładnie tak Porządne mycie potem smarowanie i każdy kołowrotek będzie hulał bardzo długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Cześć Mam trochę wolnego czasu to odświeżam wątek Postaram się regularnie coś umieszczać Tym razem porównanie wizualne dwóch bliźniaczych Daiw Team Daiwa X3000iA Salt Water orazTournament X3500C Pozdrawiam Seb@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dorzucam jeszcze fotki z rozbierania łożyska oporowego SHIMANO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Jestem teraz ciekaw kto to poskłada???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Jestem teraz ciekaw kto to poskłada???? U mnie taka robote robi odkurzacz zelmera. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) U mnie taka robote robi odkurzacz zelmera.Tuningowany? Edytowane 30 Października 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 he, he, he , a następnie szybi mail do Mefiego lub PLATA.co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Tuningowany?Sie wie Yumeya! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Tuningowany?Aby na wstecznym nie dmuchał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Jestem teraz ciekaw kto to poskłada???? Złożone i hula aż miło No i w końcu nie łapie obrotów wstecznych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Spoko, spoko - sam nie raz ,nie dwa to rozkminiałem . Swoja drogą przydaje się co jakiś czas w ten sposób podejść do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dokładnie przecież to też łożysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 z tego co widzę to nie ma jakiegos wiekszego problemu z rozebraniem oporówki tylko to zabawa dla cierpliwych swoja droga to sie przymierzam do gruntownego czyszczenia swojego turasa 4000 wiec troche mnie te fotki zmobilizowaly do dzialania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Tym razem porównanie wizualne dwóch bliźniaczych Daiw Team Daiwa X3000iA Salt Water orazTournament X3500C No nie takie strasznie bliźniacze... Tedeiksicy znacznie bliżej do turka-Z niż do X... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Zapewne mechanicznie są bardziej zbliżone TD z Turkami Z ale wizualnie inne modele też bardzo podchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Z racji nowo przybyłego Rodzynka- Biomastera 6000 Super Ship "00, wrzucam foty z jego sesjji... A tu już po jego ,,ogarnięciu" z bliźniaczą siostrą Ultegrą 6000 Super Ship "00. Edytowane 10 Listopada 2014 przez Arek X 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Z racji nowo przybyłego Rodzynka- Biomastera 6000 Super Ship "00, wrzucam foty z jego sesjji... Cześć Świetny materiał Niezły mocarz z tego Biomka Zachęcam do dalszego udzielania się Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi