robas Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 oki ,dzięki , to jednak przełożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Hej Posiada ktoś fotki z przeglądu Stelki FA Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Cześć No to kontynuujemy Od dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem Stelki 4000 FANo i postanowiłem odrazu zrobić przegląd przed sezonem Reszta na fotkach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik 69 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Hej Posiada ktoś fotki z przeglądu Stelki FA Dzięki http://www.haldorado.hu/articles.php?articleid=359 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Ładnie, ładnie. Moim zdaniem rowki w wałku ślimakowym mogłyby być bardziej wypełnione smarem.Łożyska otwarte myłeś i wypełniałeś smarem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 To fotki ze starym smarem Z nowo nałożonym smarem fotek jużnie robiłembo łapska ubrudziłem Tak wszytskie łozyska w tej stelce są otwarte i odrobina smaru na wcześniej zalaną oliwke nie zaszkodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 http://www.haldorado.hu/articles.php?articleid=359 Dzięki Zrobiłem swoja poglądówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 To fotki ze starym smarem Z nowo nałożonym smarem fotek jużnie robiłembo łapska ubrudziłem Tak wszytskie łozyska w tej stelce są otwarte i odrobina smaru na wcześniej zalaną oliwke nie zaszkodziła Już myślałem, że to Ty tak go umorusałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Już myślałem, że to Ty tak go umorusałeś. Toż to kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Cześć Przyła pora na Stelle 3000 i 4000 z 1998 Pozdrawiam Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez 5384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 własnie przybieram się do smarowania takiej Stelli, dzięki Kolego za zdjęcia. Nigdy nie smarowałem młynka wiec mam pewne obawy, jakieś podpowiedzi na co zwrócić uwagę?Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Spoko to nic strasznego poprostu pilnuj się skąd wykręcasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Spoko to nic strasznego poprostu pilnuj się skąd wykręcasz własnie takiej odpowiedzi oczekiwałem dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 też swoją nową stelkę 3000 rok 98 rozebrałam nasmarowałem i hula jak należy . Tak też uczyniłem z innymi młynkami np Ultegrami z ktróych również jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 witam,Rozebrałem stelle 98 zdjąłem rotor ale nie wiem jak zdjąć obudowę żeby dostać się do przekładni bo gdzies cos trzyma zaznaczam ze kołowrotek nigdy nie był rozbierany .. proszę o podpowiedz z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 już mam dziecinnie proste.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Cześć Dzisiaj postanowiłem zajrzeć do Team Daiwy-X 4000RiA SW Mega mocarz Zresztą sami zobaczcie Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Masz zacięcie. To fortki przed smarowankiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Masz zacięcie. To fortki przed smarowankiem? Hej Tak Jak zwykle większość fotek jest przed nałożeniem nowych smarów Aparat tez jest już nieźle nasmarowany przez ufajdane palce w smarze Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Się kolega rozbujał w majsterkowaniu .Pochwalić w temacie.Nie jest diabeł taki straszny jak się wydaje.To nie samolot . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Jak sam nie mogłem nic znaleźć w necie to się w końcu wkurzyłem i postanowiłem w miarę możliwości pokazać to i owo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Cześć Reaktywuję wątek i dodaję fotki z serwisu Turka Z2500C Fotki robione podczas rozkręcania brakuje fotek po myciu i nałożeniu nowego smaru Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Kurczę, wrzucacie tutaj takie młynki, to i ja mam chęć wrzucić coś od siebie ale troche wstyd wrzucać np. team dragona fd9xxiZ czy coś podobnego cenowo heh.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Kurczę, wrzucacie tutaj takie młynki, to i ja mam chęć wrzucić coś od siebie ale troche wstyd wrzucać np. team dragona fd9xxiZ czy coś podobnego cenowo heh.. . Żaden wstyd !!!!!!Rozkręcając na pewno się coś nauczysz, a i my zobaczymy co nieco Czekamy na materiał od Ciebie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 smialo M4TYY,ja tam z checia zobacze tdiz, stell , tp,i roznych daiw juz sie naogladalim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi