M4TYY Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 czyszczenie + podkładka pod tulejke na początek, a jak nie pomoże to od prawie każdej daiwy Ci podejdzie, jeśli to ta zetka która u mnie była na dokladaniu łożysk to oporówki nie kąpalem w benzynie, czyscilem papierem, także nie zakładaj odrazu najgorszego Kolego Tak dokładnie to ten emblem który u Ciebie był. Jak na razie ciepło nadają, także nie będe się przejmować w sumie .. Jakby oporówka od Luviasa (04-06) przpasowała do emblema to bym zamówił u mefisto, bo do luviasa jak na razie wsio jest dostępne. A w tej chwili emblem pracuje według mnie lepiej od luviasa . W połowie kwietnia jakoś będe zamawiać części do luviasa. Jak nie będzie problemu to się odezwę na privie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Tak dokładnie to ten emblem który u Ciebie był. Jak na razie ciepło nadają, także nie będe się przejmować w sumie .. Jakby oporówka od Luviasa (04-06) przpasowała do emblema to bym zamówił u mefisto, bo do luviasa jak na razie wsio jest dostępne. A w tej chwili emblem pracuje według mnie lepiej od luviasa . W połowie kwietnia jakoś będe zamawiać części do luviasa. Jak nie będzie problemu to się odezwę na privie. bo tego luviasa miałeś przytyranego trochę ale i tak nie był tragiczny a oporowke wymyj w benzynce ekstr. i pewnie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateczek123 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) To ja się też czymś pochwale Dragon Magnum DESIGNED BY TEAM DRAGON 320 X-trem WHITEFISH 3BB GR 5.0;1 prawie jak STELLA, prawie . Wujas wczoraj przyniósł żebym coś z tym zrobił. Kołowrotek ma około 10 lat i przyczepiony był do wędki spławikowej. Nie mogłem zasnąć przez ten Cud techniki i o 4 rano zacząłem go rozbierać .Z kawką 3 godzinki minęły bardzo szybko i przyjemnie oraz kołowrotek dostał nowe życie . Chodź już smar zamienił się w klej to kołowrotek dalej działał i to bez żadnych problemow. Doszedłem do wniosku ze dzisiejszy Ryobi zauber pod względem wykonania mechanizmu może się chować do tego leciwego staruszka. Edytowane 24 Marca 2015 przez Mateczek123 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Taaaaaa...Ma tylko jedną wadę, śmierdzi jak zdechły skunks...Ale tylko przy smarowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ale tylko przy smarowaniu No fakt. Jak się budę zamknie, to sztynk zostaje w środku, nie wadząc otoczeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 No fakt. Jak się budę zamknie, to sztynk zostaje w środku, nie wadząc otoczeniu... chyba że ośka trochę zje pinion od środka to przy kręceniu może wybijac nad wodą jak spod tatarskiego siodła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 No fakt. Jak się budę zamknie, to sztynk zostaje w środku, nie wadząc otoczeniu... chyba że ośka trochę zje pinion od środka to przy kręceniu może wybijac nad wodą jak spod tatarskiego siodła Wszystko się zgadza ale zgadza się też, że to bardzo fajny smar A szczególnie do Daiw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 To prawda.Kołowrotki kręcą na nim ciut ciężej, ale przynajmniej wiem, że smar jest tam, gdzie być powinien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Budżetowy Mitchell Mag Premier 2000 / klenio-jaź Kreci ze mną trzeci sezon i jeszcze pokręci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Stradic 1000 GTM dla żony, niedawno zakupiony. Rocznik 96' a posłuży spokojnie drugie 19 lat - się rozsypało - i już po. Tak dla potomnych, radzę zatkać dziurki w knobach jakąś pianką, bo pięknie zbiera się tam piasek i inny syf. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Widzę, że mamy ostre przygotowania do nowego sezonu I słusznie Trzeba dbać swoje zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Widzę, że mamy ostre przygotowania do nowego sezonu I słusznie Trzeba dbać swoje zabawki Święte słowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jak to mówią, jak dbasz tak masz I trzymam się tej maksymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Kolejny.Uwaga ! Gorąca sesja Ryobi Zauber CF 4000 ))))Hit jb.pl z serii "jaki młynek do xxx zł" Jest ze mną sezon, ale taki uczciwy bo pół roku mieszkałem 5 km od Bugu Po zakupie... nasmarowałem go....i zdjąłem z głównego koła dziwne coś, jakby jakiś rozlany klej, żywice.. ch... co... twarde było stąd rysy widoczne na foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Może któryś z kolegów podrzucić sesje hamulca w TP XT 3000 a dokładniej kolejność podkladek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jeżeli dobrze pamiętam do licząc od dołu do góry w stronę pokrętła:- filc- metalowa okrągła- tworzywo- metalowa z wypustkami- tworzywo- metalowa okrągła- zawleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Nie jestem w stanie się dopatrzeć na fotach, ale czy może mi ktoś podpowiedzieć, czy na górę - część bez zębów, koła przekładni daje jakąkolwiek porcje smaru lub oliwiki? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Nie jestem w stanie się dopatrzeć na fotach, ale czy może mi ktoś podpowiedzieć, czy na górę - część bez zębów, koła przekładni daje jakąkolwiek porcje smaru lub oliwiki? Z góry dziękuję za odpowiedź. Ja zawsze nakładam cieniutką warstwę smaru Tak samo cienitką warstwę nakładam na rant pomiędzy obudową a odkrywanym boczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Cieniutką, czyli w miarę tą samą drogą idę. Muszę poeksperymentować i pewnie gdzieś znajdę złoty środek.Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuczko Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Prośba o sesję Okuma Salina, rozmiar nie ważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Może komuś się przyda taka oto sesja małego budżetowego kręciołka a mianowicie Spro addiction micro cast. Po otwarciu: Po rozebraniu: Można poczytać opinie w sieci, że kołowrotek posiada fabryczne luzy na korbie - nie mogę temu zaprzeczyć Łożyska po obu stronach korby to 12x3,5x8 i 11x3x7 (tak bynajmniej wynika z moich pomiarów) - moim zdaniem są nieco niedopasowane do osi gdyż luźno na niej latają.Niestety nie widzę w ofertach producentów łożysk o minimalnie mniejszej średnicy wewnętrznej bo z chęcią bym zamienił Gdyby ktoś coś gdzieś słyszał to dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinning-team.pl Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Kolego noname fajnie, że podzieliłeś się z nami wiedząCzym smarowałeś ten kręcioł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Starplex ep 2Kupiłem na próbę gdyż kilka osób go poleca...nasmarowałem 4 kręciołki i jak na razie kręcą dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinning-team.pl Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Super smar Też go używamy Daj znać jak się sprawdzi w boju na Twoim sprzęcie Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Fotka mojej Daiwy Ex800 Edytowane 6 Lipca 2015 przez przemofight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi