pio76 Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Nie jestem znawcą multiplikatorów...Mam pytanie, jak hamulec w multiku jest skręcony na maxa to ciągnąc za plecionkę da się ją wywijać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Jeśli masz więcej siły niż hamulec to zawsze wywiniesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Przy czym, dodajmy, całą siłę przenosi przekładnia. Jeśli nie występuje taka konieczność, lepiej nie sprawdzać granicy wytrzymałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio76 Opublikowano 27 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Jest to taki budżetowy multik DAM quick sinstar. Nie wiem jaki ma hamulec...ale raczej bez większego wysiłku wyciągam ręką ze szpuli plecionkę, szpula też jak przesuwam palcem to się kręci (bo myślałem że plecionka się ślizga na szpuli), przy skręconym hamulcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi