jerry hzs Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Gumo mam trzy miesiace na podjecie decyzji . Mam Avida do twardego jerkowania , mam Legende do miekszego i pozostaje ten trzeci kij ...kij do trolingu ...zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witam wszystkich, jest to moj pierwszy wpis na tym forum. W zeszly weekend lowilem z bratem i ojcem w Nedre Dalalven.Ja glownie na Jerki, Oni wszystkie inne przynety spiningowe (kopyta tez). Wynik byl taki, ze zlowilem tyle ryb co oni razem.To samo bylo w czwartek w Roslagen. U mnie od rana do wieczora wisial Slider 10 S. Miejsca w ktorych lowilismy mialy glebokosc 1-2 metry (czasmi glebiej) wiec dosc optymalna glebokosc dla jerka i stad moze tak dobrze mi poszlo. Dwie male uwagi co do produktow firmy Salmo.Lakier jest dosc delikatny. To samo tyczy sie kotwiczek, pare solidniejszych zaczepow i maja ksztalt parasolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Harvi,Witaj na forum! Miło Ciebie gościć i zapraszam do wymiany doświadczeń. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Hej Remek. Narazie to ja bede ''wyciagal'' doswiadczenie z tego miejsca ale oczywiscie w ramach mojej skromnej wiedzy bede sie ''dokladal''. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi