bartosz311287 Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Po roku nieobecności, odwiedziłem dziś rewiry lipieniowe. Przyznam ugościły mnie bardzo miło [emoji16][emoji106] Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 (edytowane) Mi też kilka dni temu udało się wybrać na te piękne rybki. Edytowane 28 Września 2023 przez pablo__20 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 29 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Wczorajsze pb, delikatnie już zbierają. Chciałbym te rybki złowić za miesiąc wtedy już będą super odpasione. Te rybki są cholernie terytorialne. Wypuściłem je i po kilku sekundach były już na swoich metach. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 (edytowane) Piękne ryby. BrawoBartku na muszkę? Edytowane 29 Września 2023 przez Dawid.K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 29 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Piękne ryby. BrawoBartku na muszkę?Dzięki, na nimfę je łowię. Chociaż w zeszłym roku zasmakowałem sucharka i to jest to. W tym roku pewnie już nie pojadę ze względu wyjazdu do pracy. Mam nadzieję że w przyszłym roku skompletuje sprzęt pod jetke i jesienno-zimowe lipieniowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 29 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Ostatni z trzech muszkieterów [emoji3577][emoji846] Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Nie ujmując piękności ryb, ale strasznie mizerne. Brakuje pokarmu w wodzie? Pytam poważnie, bo dawno nie widziałem takich chudzinek o tej porze roku. Zwłaszcza, że wcześniejsze zdjęcia takie "normalne"???? Widzę, że rzeczka nie za wielka z trawami i drzewostanem. Dlatego jestem zdziwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 29 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Myślę że dopiero przyjdzie czas aby trochę się utuczyły. Przynajmniej tak było dwa lata temu. Bo w zeszłym roku byłem raz i zbytnio nie połowiłem. Nie mam zbytnio odniesienia do innych rzek bo nie łowię lipieni zbyt często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 (edytowane) Zbierał coś nieśmiało w toni, po kilkunastu przepuszczeniach zassał pewnie niewielką nimfę . PB z ubiegłego roku wyrównane ????. Edytowane 3 Października 2023 przez Piotr Gołąb 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Piotrze a ile to PB? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 (edytowane) Piotrze a ile to PB? 48 ???? Edytowane 3 Października 2023 przez Piotr Gołąb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Ładna cyfra ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 18 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 https://m.youtube.com/shorts/3DakyU0WdXc Amator suchara 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 18 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 A to mój PB z tego roku 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 (edytowane) Damianie, piękna ryba i super fotka. Aż mnie rzuciło w stronę zapomnianego imadełka Edytowane 19 Października 2023 przez Pluszszcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Piotrek Przecież to ten sam lipień daj mu już spokój???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Szybki wypad po pracy zaowocował 2 rybkami.Okoliczności przyrody, pogoda i czas spędzony nad wodą nieźle lądują baterie. Wysłane z mojego moto g23 przy użyciu Tapatalka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi