Szymon82 Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Shimano mocno pokombinowało "uśmiercając " serię Biomaster . To były kołowrotki warte swojej ceny . Teraz mamy drogiego Stradica i jeszcze droższego Twin Powera . Pierwszy szału nie robi a drugi jest ok , ale cenowo już dużo dużo powyżej przyzwoitych pieniędzy co oczywiście może być różnie interpretowane .W dzisiejszych czasach też zdecydowanie stawiam na Daiwy , BG to dobry wybór. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubuski Opublikowano 1 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 A co powiecie o FIN-NOR LETHAL LT30? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Pomyśl o shimano spheros 3000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obserwator86 Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Ultegra 4000, Daiwa BG 3000, Slammer 260/360 - coś z tego bym typował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Daiwa BG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 (edytowane) A co powiecie o FIN-NOR LETHAL LT30? Mam takiego, bardziej pod suma. Mocny młynek.Przepraszam, mam 40, wiec 30 może się nadać Pozdrawiam Edytowane 2 Października 2023 przez tibhar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubuski Opublikowano 2 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 A czy to prawda że w tym Fin-norze jeżeli nawiniesz więcej niż 4mm do rantu szpuli to zaczyna brodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 A czy to prawda że w tym Fin-norze jeżeli nawiniesz więcej niż 4mm do rantu szpuli to zaczyna brodzić?Trudno powiedzieć, na tym młynku mam nawinięta linkę 0,32, jak się zachowa przy 0,18 nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 (edytowane) Daiwa bg 3000 lub Slammer 260.Powinny posłużyć przy takim łowieniu jak napisałeś w 1 poście tego wątku . Jeśli wybór padłby na slammera 260 to sprawdź jeśli masz możliwość przed zakupem, czy nie będzie problemu z dokręceniem go do kija, bo ma nieco grubszą stopkę w porównaniu do "standardowych" rozmiarów w innych kołowrotkach. Edytowane 2 Października 2023 przez wilczybilet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Wybierz najlepszą Daiwa LT na którą pozwoli Ci budżet o tyle. Albo stradica. Jeśli masz obawy, ze zajezdzisz kołowrotek, to bralbym nowy, na gwarancji. Mój kumpel używa stradica do łowienia cykadami boleniowymi w bardzo silnym nurcie i po 2 pełnych sezonach nie narzeka. A na pewno jest to dużo bardziej obciążające niż lowienie gumami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Ja do takiego łowienia używam Daiwy BG MQ ,wcześniej łowiłem zwykłą BG i też było ok, zmieniłem tylko by odchudzić zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi