maniutek1 Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Witam.Wczoraj poddała się moja ukochana solparka. SPS 792m. Znajdę coś podobnego w cenie do 800 zeta? Minimum 230 długości, tubular i obsługa od 0.7-1 gr czeburaszki. Pomocy, bo okonie piękne znalazłem a na jednym z nich kijek padł.Pozdrawiam i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Zerknij na Graphiteleader Finezze UX, brakuje 4cm do wymaganego przez Ciebie 230cm ale kij w tym budżecie wart rozważenia. Z Majora też masz trochę patyków do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek1 Opublikowano 28 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 Odświeżę temat bo kija ciągle nie mam. W ogóle jakieś cuda w moim życiu w ostatnich miesiącach się dzieją... Nie wiem co jeszcze się wydarzy. Do tej mojej Solparki zapewne wklejka pójdzie po taniości. No ale. Powtarzam pytanie. Czeburaszka 0,75 na biedę a najciężej 5 gr i Kajtek 2". Co polecacie do 1000? Finezza ux obmacana i ...??? No może jakaś inna propozycja? Crostage prawie niedostępny... Koncowki wyprzedaży to zwykle buble... Zresztą... Marcyś mnie olał, larusfishing chyba nie istnieje... Pomocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 29 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2024 Kupiłem Crostage do 7g od Marcysia kilka dni temu. Polecam człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi