chroil87 Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 (edytowane) Witam. Posiadam aerograf harder & steenbeck ultra. Na początku zaznaczę, że mam funkel nówkę dysze (0,2mm) więc nie może być zapchana. Problem polega na tym że powierze leci i przez dysze i przez zbiorniczek farby. Nie wiem czy to wina jakiejś uszczelki? proszę bardzo o pomoc. Edytowane 2 Października 2023 przez KMC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Możesz mieć przytkane otwory doprowadzające powietrze do dyszy - to takie otworki dookoła dyszy... u mnie pomogło czyszczenie. Uszczelki też warto sprawdzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 problem z instrybutorem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi