Rlodz Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 A może spróbować gdzieś sporo niżej na Warcie? Sam jestem ciekaw, czy w dolnym biegu Warty sytuacja wygląda lepiej. Od lat łowię na środkowej Warcie i wnioski są smutne, systematycznie sytuacja się pogarszała, a od dwóch sezonów jest pustynia. Ostatnio nawet myślałem żeby zajrzeć w Twoje rejony licząc że może będzie lepiej ale po tym co piszesz to chyba nie ma sensu. Szkoda Warty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 (edytowane) <...>Posty połączone z istniejącym tematem A może spróbować gdzieś sporo niżej na Warcie? Sam jestem ciekaw, czy w dolnym biegu Warty sytuacja wygląda lepiej. Od lat łowię na środkowej Warcie i wnioski są smutne, systematycznie sytuacja się pogarszała, a od dwóch sezonów jest pustynia. Ostatnio nawet myślałem żeby zajrzeć w Twoje rejony licząc że może będzie lepiej ale po tym co piszesz to chyba nie ma sensu. Szkoda Warty.Niestety jak widzisz jest bardzo słabo. A jak mam trzaskać kilometry autem wzdłuż Warty, gdzie wszędzie będzie praktycznie to samo to już wolę pojechać nad Wisłę czy Odrę. Edytowane 24 Lipca 2019 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi