robert.bednarczyk Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Witam. Po kolenej wyprawie muszę przyznać,że wszelkie wątpliwości co do Berkleya FireLine ustępują. Linka jest wg mnie b.dobra, mocna (wytargałem ze 3 poważne zaczepy). Holu ryby dziś nie było - wędkowało nas trzech i ani jednego uderzenia. Szumy linki na przelotkach zdecydowanie przycichły. Jestem bardzo zadowolony i z czystym sumieniem polecam. RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 to cieszy oby sluzyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) ... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Gdyby zreasumować temat dochodzi się do wniosku, że jednak tej linki polecać nie można, skoro wyrób Berkleya nie trzyma parametrów jakościowych - jedni zadowoleni (także ja), a inni całkowicie zawiedzeni. Cieszę się, że miałem szczęście przy zakupie ale prawdopodobnie ponownie nie będę ryzykował i poszukam czegoś innego. RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Od razu sorry, że bawię się w archeologa ale lepsze to niż zakładanie nowego tematu. Z racji, że fireline jest dosyć podatny na przetarcia i o ile przy łowieniu bolków jest git bo większość czasu linka nie ma styku z dnem to zastanawiałem się nad zastosowaniem do niego przyponu z fluorocarbonu/żyłki. Czy ktoś może próbował takie połączenie i byłby w stanie zaproponować co zastosować oraz jakim węzłem to połączyć aby nie stracić dużo na wytrzymałości. Od razu zaznaczam, że nie chcę zmieniać plecionki na inną bo frajerek mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) Popatrz na temat obok o węzłach do fluorokarbonu, oraz węzeł plecionka - fluorocarbon. Edytowane 14 Lipca 2013 przez jabr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi