admin Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Cześć,Pojawiła się nowa wersja TapaTalk (aplikacji na telefon, która umożliwia mobilne przeglądanie naszego forum). Jestem pod ogromnym wrażeniem możliwości i tego jak sprawnie można przeglądać nasze forum. Zmieniono sporo w zakresie nawigowania. Polecam! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dardzin Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Panowie czy macie problem z TapaTalkiem po najnowszej aktualizacji ? W przypadku j.pl nie działa mi stronicowanie tzn. przy przechodzeniu na kolejne podstrony cały czas wyświetla się pierwsza. Inne fora działają bez problemu. Android 4.0.3, SGS2. Z góry dzięki za pomoc. ps. nie wiem czy to ma związek z aktualizacją czy może ze zmianami na forum. Edytowane 16 Grudnia 2012 przez dardzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dardzin Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Przykładowy screenshot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 u mnie tan sam problem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dardzin Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Cześć Tomek, a czy przez TapaTalk edycja postów u Ciebie działa ? Bo u mnie pojawia się komunikat: nie można połączyć się z forum, skontaktuj się z administratorem gdy problem będzie się powtarzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 superKRYSTEK1 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Otwieram forum przez tą aplikację, wchodzę w dany temat i on otwiera się od 1 postu.Chce przejść do następnej strony danego tematu i po przeładowaniu pojawia się ponownie 1 stona. Czy u Was też się tak dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 chyba jakis roblem na serwerze :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 superKRYSTEK1 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Najlepsze miałem przed chwilą, zamiast 6 postów w tym temacie miałem drugie tyle (dubel). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 superKRYSTEK1 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Dwa zrzuty. Widać na nich w prawym górnym rogu strony : 4/5 i 5/5 a tekst ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 potwierdzam u mnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Sprawdzam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Proszę sprawdźcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dardzin Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 super Remku, teraz działa jak należy Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 superKRYSTEK1 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Dzięki działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rekin175 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Panowie działa u was jerkbait na taptalk , u mnie wogle nie wyszukuje fora jerkbait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Właśnie odpowiadam przez Tap Talka , wszystko działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 u mnie tez działa jak nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rekin175 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 u mnie na Htc desire syna jak na mojim HTC one , w trakcie wyszukiwania jerkbait informuje że nie ma takiego fora , a wcześniej działało jak należy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) Trochę odkopałem temat, ale wydaje mi się że ma miejsce ciekawostka związana z Tapatalk.Czytam wątek o dropshocie na laptopie i widzę długi wpis kolegi Woblery z Bielska. W wersji mobilnej przeglądarki również widzę cały wpis.Tymczasem na Tapatalku widzę tylko to co na zrzucie ekranu.Może ktoś wie, czy to coś w ustawieniach trzeba zmienić czy Tapatalk po prostu jest do d...y? I wersja z mobilnej strony - całość się nie mieści, ale już po tym widać ze to co innego. Paradoksem jest to, że gdy kliknę na post w Tapatalku i zrobię opcję cytuj, to w cytowanym poście pojawia się już pełny post autora. Edytowane 14 Listopada 2017 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Sprawdź teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Sprawdź teraz.Bez zmian. Restart apki nie pomógł PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 To niestety nie pomogę. Zaktualizowałem wszystko do najnowszych wersji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Ciekaw jak inni tapatalkowcy PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Ciekaw jak inni tapatalkowcy PozdrawiamDanielU mnie widać cały tekst. Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 U mnie działa poprawnie.... Może masz coś w ustawieniach zmienione? Pozdrawiam, Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Mam rozwiązanie - zapomniałem, a jestem beta testerem nowych wersji. Prawdopodobnie tu będzie przyczyna. Czasem coś takiego zrobią, że nic nie działa. PozdrawiamDaniel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć,
Pojawiła się nowa wersja TapaTalk (aplikacji na telefon, która umożliwia mobilne przeglądanie naszego forum). Jestem pod ogromnym wrażeniem możliwości i tego jak sprawnie można przeglądać nasze forum. Zmieniono sporo w zakresie nawigowania. Polecam!
Pozdrawiam
Remek
34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi