admin Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Cześć,Pojawiła się nowa wersja TapaTalk (aplikacji na telefon, która umożliwia mobilne przeglądanie naszego forum). Jestem pod ogromnym wrażeniem możliwości i tego jak sprawnie można przeglądać nasze forum. Zmieniono sporo w zakresie nawigowania. Polecam! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Mam rozwiązanie - zapomniałem, a jestem beta testerem nowych wersji. Prawdopodobnie tu będzie przyczyna. Czasem coś takiego zrobią, że nic nie działa. PozdrawiamDanielSprawdź ustawienia ja mam tak milupa przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 U mnie wszystko inne. PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 No to mamy rozwiązanie .... ale przy okazji i za Twoją sprawą mamy wszystko aktualne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafał73 Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Panowie dlaczego nie mogę nic wystawić na sprzedaż przez Tapatalk choć mam wykupiony VIP? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kniaziu Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Panowie dlaczego nie mogę nic wystawić na sprzedaż przez Tapatalk choć mam wykupiony VIP? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu TapatalkaJa też tak mam. Chodzi chyba o prefiksy. Ja robie to tak, że w Tapatalk pisze treść i dodaje fotki, ale na koniec kopiuje całą treść razem z poleceniami zamieszczenia fotek i wklejam do edytora w przegladarce i dodaje. W przeglądarce już prefiksy wybrać można Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafał73 Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Ja też tak mam. Chodzi chyba o prefiksy. Ja robie to tak, że w Tapatalk pisze treść i dodaje fotki, ale na koniec kopiuje całą treść razem z poleceniami zamieszczenia fotek i wklejam do edytora w przegladarce i dodaje. W przeglądarce już prefiksy wybrać można Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNa smartfonie to robisz? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kniaziu Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Na smartfonie to robisz? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu TapatalkaTak Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafał73 Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Tak Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDalej nie kumam jak to zrobić Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Ogłoszenia nie wystawisz na tapatalk ze względu na to, że ta aplikacja nie obsługuje prefixów forum (kategorii sprzedaży).Tapatalk jest niezależnym produktem i zrobiona pod ogólną funkcjonalność forum a nie specyficzne rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć,
Pojawiła się nowa wersja TapaTalk (aplikacji na telefon, która umożliwia mobilne przeglądanie naszego forum). Jestem pod ogromnym wrażeniem możliwości i tego jak sprawnie można przeglądać nasze forum. Zmieniono sporo w zakresie nawigowania. Polecam!
Pozdrawiam
Remek
34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi