PablovelLoco Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Zapytanie do uzytkownikow multikow od Abu z serii Zenon o subiektywne opinie,na temat jakosci wykonania,,spasowania i mozliwosci rzutowych tychze multipikatorow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 (edytowane) Klasyczny multik wagi średniej. Zastosowanie w przedziale 7-40g (łącznej masy). Sam multik jest leciutki i bardzo ergonomiczny dla użytkownika z małymi dłońmi. Tak lekki, że aż może sprawiać wrażenie tandety, ale to pozór. Dobrze spasowany, cichy. Gumka + główka o łącznej masie 10-25 g leci w kosmos (wodzik dość daleko odstawiony od szpulki). Odpowiednio głośna, o przyjemnym brzmieniu terkotka. Jeśli jeszcze uda się kupić w dobrej promocji tzn ok. 700-800pln to polecam.Do tego twardy pokrowiec w zestawie raczej nie często jest oferowany .. Edytowane 9 Października 2023 przez BOB 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 W pełni potwierdzam słowa @Bob'a ,mam- używam, często sięgam po wobki w okolicy 5g i też jest całkiem git . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 24 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 Klasyczny multik wagi średniej. Zastosowanie w przedziale 7-40g (łącznej masy). Sam multik jest leciutki i bardzo ergonomiczny dla użytkownika z małymi dłońmi. Tak lekki, że aż może sprawiać wrażenie tandety, ale to pozór. Dobrze spasowany, cichy. Gumka + główka o łącznej masie 10-25 g leci w kosmos (wodzik dość daleko odstawiony od szpulki). Odpowiednio głośna, o przyjemnym brzmieniu terkotka. Jeśli jeszcze uda się kupić w dobrej promocji tzn ok. 700-800pln to polecam.Do tego twardy pokrowiec w zestawie raczej nie często jest oferowany ..A jak sie nie „uda” to jest wart tych 1300 czy w tej cenie szukac czegos z daiwy albo shimano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 24 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 (edytowane) A jak sie nie „uda” to jest wart tych 1300 czy w tej cenie szukac czegos z daiwy albo shimano?Wtedy już stawiałbym na jakiegoś Zilliona 1000 Moim zdaniem idzie go teraz dorwać za 9 stówek (jest na olx , nie znam sprzedawcy ) , na plecionie jest jakaś promka na nie. (Chyba nie aż taka) Edytowane 24 Marca 2024 przez SzczupakRzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 24 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 Wtedy już stawiałbym na jakiegoś Zilliona 1000 Moim zdaniem idzie go teraz dorwać za 9 stówek (jest na olx , nie znam sprzedawcy ) , na plecionie jest jakaś promka na nie. (Chyba nie aż taka)Widzialem, nawet rozmawiałem z gosciem ale mam wątpliwości co do zakupow na olx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 24 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 Wstrzymaj się z zakupem i oglądaj giełdę na forum. Często pojawiają się fajne multiki w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 24 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 Wtedy już stawiałbym na jakiegoś Zilliona 1000 Moim zdaniem idzie go teraz dorwać za 9 stówek (jest na olx , nie znam sprzedawcy ) , na plecionie jest jakaś promka na nie. (Chyba nie aż taka) od jakiegoś czasu próbuję sprzedać prawie nowego Zilliona, nigdzie nie widziałem żadnego za 9 stówek.....Zillion w cenie Tatuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 Może dlatego, że szybkawy ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 24 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 od jakiegoś czasu próbuję sprzedać prawie nowego Zilliona, nigdzie nie widziałem żadnego za 9 stówek.....Zillion w cenie Tatuli?Złe to sformułowałem i wyszło że Zillion , o cenie 9 stówek pisałem odnośnie Abu Zenon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi