jacaa Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Witam wszystkich, w tym roku w okresie marzec-sierpień będę w okolicy miast podanych powyżej i kieruje do was pytanie na co się szykować, rzeka przypominała mi jedno głębokie koroyto ale nie miałem możliwości polowić, na co się szykować, jakich gatunków się spodziewać, widziałem kilka mniejszych rzeczek ale Nwm czy coś w nich pływa. Będę bardzo wdzięczny za wszystkie rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 10 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Jeśli w tym roku, w miesiącach marzec-sierpień, to już nie musisz się martwić, bo jest po rybach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacaa Opublikowano 10 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Nie to tak planuje w przyszłym roku ponieważ będę obok pracował i chciałbym znaleźć sposób na uspokojenie swojego wędkarskiego ADHD ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 11 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 A masz niemiecka kartę wędkarska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacaa Opublikowano 12 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Nie ale będę się starał wyrabiać na podstawie polskiej, z tego co wiem to jest taka możliwość chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacaa Opublikowano 12 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Jeśli ktoś coś może podpowiedzieć w temacie to bardzo proszę, głównie po tym co widziałem to widzę opcje tylko latania z gumami i klasyczny opad ale widziałem tylko odmianek miejski z mostu wiec mogę mieć zakrzywiony obraz na sytuacje panująca nad woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Nie ale będę się starał wyrabiać na podstawie polskiej, z tego co wiem to jest taka możliwość chybaTo ciekawe a skąd masz takie informacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacaa Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Wiem tyle co tutaj z forum, mogłem coś złe przeczytać ????, jeśli mogę prosić o jakaś radę jak mogę to zorganizować byłbym bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piernik Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Zapytaj tutaj :Angelsportverein Heidenheim 1956 e.VIn den Seewiesen 5189520 Heidenheimemail:asv.heidenheim@web.de 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Można pozwolenie czasowe dla cudzoziemców, tak przynajmniej miałem możliwość w okolicach Duisburga po rozmowie z miejscowym kołem, nie skorzystałem bo wykupiłem na pobliską Holandię. Do takiego pozwolenia trzeba przetłumaczone pozwolenie i karte z Polski. I to sie załatwia nie w kole ale w jakimś urzędzie "miejskim". Tyle wiem/pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 (edytowane) Dzień doberas Jeżeli znasz niemiecki, to podam ci linki wyjaśniające sprawę: https://www.dafv.de/aktuelles/bundesweite-regelungen-zur-ausuebung-der-angelfischereihttp://www.angelschein-machen.com/touristen-angelschein/ A tutaj wersja skrócona ale za to po angielsku:https://fishing-kinghelp.zendesk.com/hc/de/articles/360015984399-Anerkennung-von-Angelscheinen-und-Fischerpr%C3%BCfungen-aus-L%C3%A4ndern-au%C3%9Ferhalb-Deutschland-Is-my-foreign-fishing-license-valid-in-Germany powodzenia Edytowane 3 Listopada 2023 przez nati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gelson Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Nie trzeba znać niemieckiego... W przeglądarce powinien być przycisk "przetłumacz" bardzo wygodna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi