kibol Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Witam mam pytanie czy ktoś testował wędke Dragon Guide Select Gnom 2.60 7-28g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Tak. Badałem jej IQ i ma 116... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Tak. Badałem jej IQ i ma 116...Atak frustracji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 (edytowane) ja używam executora do sandaczowania - cw. taki sam jak gnom, ale ma 2,45m - ja jestem bardzo zadowolony, a jak się trafi okazja to kupie jeszcze jeden taki model Edytowane 1 Listopada 2012 przez foxy77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Wygrałem na zawodach dragona z tej seri spinn bodajże buster.Nie powalił mnie na kolana oprócz złego opisu to masakrycznie leciał na pysk przy wyważeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 kolega @Jozi do rastków przyzwyczajony to nie dziwne że GS nie powalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 (edytowane) kolega @Jozi do rastków przyzwyczajony to nie dziwne że GS nie powaliłWiesz może i tak ale łowiłem spinami team dragon i są przyzwoicie zrobione, nie można im marnego słowa powiedzieć za tą kasę,ale ten GS absolutnie nie wartał tej kasy tak zbadziewione miał wyważenie, a to bardzo istotna sprawa jak łowisz np. kilka godzin, no chyba że siłownia za free . Edytowane 1 Listopada 2012 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Chyba wszystkie guide-y są tak źle wyważone ja mam Thrilla i przy długości prawie trzy metry to jakaś masakra.Chyba bym musiał kilowy odważnik z drugiej strony założyć żeby go prawidłowo wyważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3K Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Potwierdzam, miałem GS Hornet i czułość jest baaardzo przereklamowana, nie jest wart nawet połowy kwoty za jaką jest sprzedawany. Team Dragon wywołał u mnie bardziej pozytywne wrażenia pod względem wykonania i przekazywania transmisji brań. W tej cenie masz jeszcze Daiwe Infinity, wykonanie dużo gorsze niż w dragonie, ale blank wart jest swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Potwierdzam, miałem GS Hornet i czułość jest baaardzo przereklamowana, nie jest wart nawet połowy kwoty za jaką jest sprzedawany. Team Dragon wywołał u mnie bardziej pozytywne wrażenia pod względem wykonania i przekazywania transmisji brań. W tej cenie masz jeszcze Daiwe Infinity, wykonanie dużo gorsze niż w dragonie, ale blank wart jest swojej ceny.Czyli ściemy nie wrzucam i inni też mają te same wrażenia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi