popper Opublikowano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 (edytowane) Od jakiegoś czasu nie mogę wysłać wiadomości poprzez komunikator.Pokazuje mi się komunikat jak w załączniku. Ktoś coś podpowie? Aktualizacja. Coś się poprawiło po zmianie ustawień w zabezpieczeniach win11 Edytowane 12 Października 2023 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Klikasz na 'wyslij mimo wszystko' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 12 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 (edytowane) Klikasz na 'wyslij mimo wszystko'Tak robiłem, to mnie wyrzucało do panelu do logowania i pisało o braku uprawnień. Chwilowo jest poprawa, bo nawet tego wątku, tak od razu, nie mogłem dodać do obserwowanych. Dopiero po kilku próbach. Edytowane 12 Października 2023 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Tak robiłem, to mnie wyrzucało do panelu do logowania i pisało o braku uprawnień. Chwilowo jest poprawa, bo nawet tego wątku, tak od razu, nie mogłem dodać do obserwowanych. Dopiero po kilku próbach. Pewnie jeszcze jakies problemy po ostatniej awarii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Mam /miałem podobnie jak Waldek. Musiałem się ponownie zalogować raz pomogło a drugim razem znów ponownie musiałem się zalogować. Z wstawieniem fotki było tak samo. Reasumując raz jest ok a innym razem nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Mam to samo. Nie mogę wysłać priva 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Flexx Opublikowano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Mam to samo. Nie mogę wysłać priva Po napisaniu prywatnej wiadomości kopiujesz ją, klikasz "wyślij", wtedy wyświetla się komunikat zamieszczony wyżej przez Waldka. Klikasz "wyślij mimo wszystko", zostajesz wylogowany, logujesz się ponownie i automatycznie wracasz do formularza prywatnej wiadomości. Wklejasz swój tekst, ponownie klikasz "wyślij" i tym razem wiadomość zostaje wysłana do adresata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 13 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Po napisaniu prywatnej wiadomości kopiujesz ją, klikasz "wyślij", wtedy wyświetla się komunikat zamieszczony wyżej przez Waldka. Klikasz "wyślij mimo wszystko", zostajesz wylogowany, logujesz się ponownie i automatycznie wracasz do formularza prywatnej wiadomości. Wklejasz swój tekst, ponownie klikasz "wyślij" i tym razem wiadomość zostaje wysłana do adresata. I to jest chyba jedyny sposób na zapanowanie nad tym. Tak robiłem. Któreś z kolei podejście (3-4) i wszystko się "naprawiło". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Po napisaniu prywatnej wiadomości kopiujesz ją, klikasz "wyślij", wtedy wyświetla się komunikat zamieszczony wyżej przez Waldka. Klikasz "wyślij mimo wszystko", zostajesz wylogowany, logujesz się ponownie i automatycznie wracasz do formularza prywatnej wiadomości. Wklejasz swój tekst, ponownie klikasz "wyślij" i tym razem wiadomość zostaje wysłana do adresata.Musiałem wyczyścić historię i zalogować ponownie i dopiero zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 (edytowane) U mnie ten sam problem . Brak możliwości wysłania prywatnej wiadomości , wylogowanie . Strona główna i wątki w jakimś dziwnym powiększeniu i rozszerzeniu czcionki , dopiero treść wątków wygląda normalnie . Edyta : po ponownym zalogowaniu wszystko wróciło , tj . wiadomość prywatna poszła a szata graficzna znormalniała . Edytowane 14 Października 2023 przez malinabar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Jednak coś się zwaliło. Każda nowa odpowiedź na wiadomość i wejście na forum wymaga ponownego logowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 14 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 14 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 testPoszło bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 U mnie przed chwilką okazało się , że widomość priv poszła nie do tego usera , do którego wysyłałem . Cuda wianki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Jednak coś się zwaliło. Każda nowa odpowiedź na wiadomość i wejście na forum wymaga ponownego logowaniaNic się nie zmieniło. To trochę męczące aby logować się do każdej wysyłanej wiadomości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andru77 Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 U mnie to samo. Tylko, że nie zawsze się udaje. Trzeba kilka razy próbować i za którymś razem się udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Pany , co mam zrobić , nadal nie działa komunikator . Przed chwilą klikałem pół godziny w klawiaturę i wszystko poszło się paść . Nadal widok główny strony J.pl. jest zaburzony , czcionka rozstrzelona i powiększona nienaturalnie , wszystko wraca wizualnie po wejściu w poszczególne wątki , wysłanie wiadomości via priv. niemożliwe . Czasami po wejściu w dany wątek przemieli nienaturalnie długo , strona główna wygląda normalnie , ale po chwili wszystko wraca do nienaturalnej normy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Umbra Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Pany , co mam zrobić , nadal nie działa komunikator . Przed chwilą klikałem pół godziny w klawiaturę i wszystko poszło się paść . Nadal widok główny strony J.pl. jest zaburzony , czcionka rozstrzelona i powiększona nienaturalnie , wszystko wraca wizualnie po wejściu w poszczególne wątki , wysłanie wiadomości via priv. niemożliwe . Czasami po wejściu w dany wątek przemieli nienaturalnie długo , strona główna wygląda normalnie , ale po chwili wszystko wraca do nienaturalnej normy .Spróbuj na innej przeglądarce.Mi np na chrome ekran migotał xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartsiedlce Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Ja na kompie nie mam żadnych chec, wszystko działa, privy wysyłam i odbieram. Na telefonie zdarza się, że przytnie wysyłanie wiadomości, też nie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kolpi Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 (edytowane) Potwierdzam na komputerze wszystko działa OkNa tel problem z wysyłaniem wiadomości i postów Edytowane 20 Października 2023 przez kolpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 (edytowane) Ja opisałem problem w innym poście, tego nie zauważyłem. Problem będzie się nasilał wraz z aktualizacją przeglądarek i aktualizacją zasad zabezpieczeń. Trzeba po prostu zmodyfikować formularze, żeby nie korzystały z http. Obecnie jest to słabe, bo logowanie jest też po http, więc średnio rozgarnięty licealista który umie przepełnić tablicę CAM na switchu jest w stanie przechwycić dane logowania. Wysłane z mojego motorola edge 40 pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Października 2023 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rheinangler Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 (edytowane) Watek przeczytalem ale zadna z podanych rad nie usowa problemu, ktory mam i ja Symptomy dokladnie takie jak Waldek opisal w pierwszym poscie...To co jeszcze towarzyszy tym problemom a czego wczesniej nie bylo to zmieniona czcionka w nazwie dzialow i tematow. Edytowane 24 Października 2023 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Każda próba wysłania posta kończy się komunikatem.Wysłanie prywatnej wiadomości, to mordęga z kopiowaniem i kilkukrotnym logowaniem.Nawet ta wiadomość poszła dopiero po ponownym zalogowaniu z wyskakującego komunikatu.Korzystanie z jerkbait.pl staje się upierdliwe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Ja też mam zmienioną czcionkę , jakby rozstrzeloną i poszerzoną . Dopiero wejście w wątek przywraca normalny wygląd . Od tego zaczęły się problemy . Używam chrome . Na edge to nie występuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rheinangler Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Dzieki za interwencje Sytuacja u mnie sie nieco poprawila.Zaraz po otwarciu strony, czcionki sa takie jak byly wczesniej wczesniej. Komunikator co prawda nadal w pierwszym odruchu blokuje wyslanie wiadomosci ale po nacisnieciu komunikatu wyslij mimo wszystko wysyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 U mnie nadal to:Przy każdej próbie wysłania wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popper
Od jakiegoś czasu nie mogę wysłać wiadomości poprzez komunikator.
Pokazuje mi się komunikat jak w załączniku.
Ktoś coś podpowie?
Aktualizacja. Coś się poprawiło po zmianie ustawień w zabezpieczeniach win11

Edytowane przez popperOdnośnik do komentarza
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi