Skocz do zawartości
  • 0

Komunikator

popper

Pytanie

Od jakiegoś czasu nie mogę wysłać wiadomości poprzez komunikator.

Pokazuje mi się komunikat jak w załączniku.

Ktoś coś podpowie?

Aktualizacja. Coś się poprawiło po zmianie ustawień w zabezpieczeniach win11

post-45714-0-16761400-1697131247_thumb.jpg

Edytowane przez popper

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Klikasz na 'wyslij mimo wszystko'

Tak robiłem, to mnie wyrzucało do panelu do logowania i pisało o braku uprawnień.

Chwilowo jest poprawa, bo nawet tego wątku, tak od razu, nie mogłem dodać do obserwowanych. Dopiero po kilku próbach.

Edytowane przez popper

• 0

Tak robiłem, to mnie wyrzucało do panelu do logowania i pisało o braku uprawnień.

Chwilowo jest poprawa, bo nawet tego wątku, tak od razu, nie mogłem dodać do obserwowanych. Dopiero po kilku próbach.

Pewnie jeszcze jakies problemy po ostatniej awarii. 

• Like 1

• 0

Mam to samo. Nie mogę wysłać priva

Po napisaniu prywatnej wiadomości kopiujesz ją, klikasz "wyślij", wtedy wyświetla się komunikat zamieszczony wyżej przez Waldka. Klikasz "wyślij mimo wszystko", zostajesz wylogowany, logujesz się ponownie i automatycznie wracasz do formularza prywatnej wiadomości. Wklejasz swój tekst, ponownie klikasz "wyślij" i tym razem wiadomość zostaje wysłana do adresata.

• 0

Po napisaniu prywatnej wiadomości kopiujesz ją, klikasz "wyślij", wtedy wyświetla się komunikat zamieszczony wyżej przez Waldka. Klikasz "wyślij mimo wszystko", zostajesz wylogowany, logujesz się ponownie i automatycznie wracasz do formularza prywatnej wiadomości. Wklejasz swój tekst, ponownie klikasz "wyślij" i tym razem wiadomość zostaje wysłana do adresata.

I to jest chyba jedyny sposób na zapanowanie nad tym. Tak robiłem. Któreś z kolei podejście (3-4) i wszystko się "naprawiło".

• Like 1

• 0

Musiałem wyczyścić historię i zalogować ponownie i dopiero zadziałało

• 0

U mnie ten sam problem . Brak możliwości wysłania prywatnej wiadomości , wylogowanie . Strona główna i wątki w jakimś dziwnym powiększeniu i rozszerzeniu czcionki , dopiero treść wątków wygląda normalnie .

Edyta : po ponownym zalogowaniu wszystko wróciło , tj . wiadomość prywatna poszła a szata graficzna znormalniała . 

Edytowane przez malinabar

• 0

Pany , co mam zrobić , nadal nie działa komunikator . Przed chwilą klikałem pół godziny w klawiaturę i wszystko poszło się paść . Nadal widok główny strony J.pl. jest zaburzony , czcionka rozstrzelona i powiększona nienaturalnie , wszystko wraca wizualnie po wejściu w poszczególne wątki , wysłanie wiadomości via priv. niemożliwe . Czasami po wejściu w dany wątek przemieli nienaturalnie długo , strona główna wygląda normalnie , ale po chwili wszystko wraca do nienaturalnej normy .

• 0

Pany , co mam zrobić , nadal nie działa komunikator . Przed chwilą klikałem pół godziny w klawiaturę i wszystko poszło się paść . Nadal widok główny strony J.pl. jest zaburzony , czcionka rozstrzelona i powiększona nienaturalnie , wszystko wraca wizualnie po wejściu w poszczególne wątki , wysłanie wiadomości via priv. niemożliwe . Czasami po wejściu w dany wątek przemieli nienaturalnie długo , strona główna wygląda normalnie , ale po chwili wszystko wraca do nienaturalnej normy .

Spróbuj na innej przeglądarce.

Mi np na chrome ekran migotał xD

• 0

Ja opisałem problem w innym poście, tego nie zauważyłem. Problem będzie się nasilał wraz z aktualizacją przeglądarek i aktualizacją zasad zabezpieczeń. Trzeba po prostu zmodyfikować formularze, żeby nie korzystały z http. Obecnie jest to słabe, bo logowanie jest też po http, więc średnio rozgarnięty licealista który umie przepełnić tablicę CAM na switchu jest w stanie przechwycić dane logowania.

Wysłane z mojego motorola edge 40 pro przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez psulek

• 0

Watek przeczytalem ale zadna z podanych rad nie usowa problemu, ktory mam i ja sad.png

Symptomy dokladnie takie jak Waldek opisal w pierwszym poscie...

To co jeszcze towarzyszy tym problemom a czego wczesniej nie bylo to zmieniona czcionka w nazwie dzialow i tematow.

Edytowane przez Rheinangler

• 0

Każda próba wysłania posta kończy się komunikatem.

Wysłanie prywatnej wiadomości, to mordęga z kopiowaniem i kilkukrotnym logowaniem.

Nawet ta wiadomość poszła dopiero po ponownym zalogowaniu z wyskakującego komunikatu.

Korzystanie z jerkbait.pl staje się upierdliwe.

• Like 2

• 0

Dzieki za interwencje smile.png Sytuacja u mnie sie nieco poprawila.

Zaraz po otwarciu strony, czcionki sa takie jak byly wczesniej wczesniej. Komunikator co prawda nadal w pierwszym odruchu blokuje wyslanie wiadomosci ale po nacisnieciu komunikatu wyslij mimo wszystko wysyla.