popper Opublikowano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 (edytowane) Od jakiegoś czasu nie mogę wysłać wiadomości poprzez komunikator.Pokazuje mi się komunikat jak w załączniku. Ktoś coś podpowie? Aktualizacja. Coś się poprawiło po zmianie ustawień w zabezpieczeniach win11 Edytowane 12 Października 2023 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Tak jest! Komunikator chyba zaczął działać prawidłowo!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Tak jest. Wszystko wróciło do normy ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 A u mnie wprost odwrotnie, po ostatnich naprawach:- nie działa "oznacz jako przeczytane" działu - kliknięcie w NEW nie działa,- nie działa klikanie w cyferki komunikatora i lajków- nie otwiera zawartości,- brak listy urodzin,niby duperele, ale upierdliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 U mnie w tej chwili nie działa poczta (rano działała) A jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 U mnie w tej chwili nie działa poczta (rano działała) A jak u Was?Workaround żeby dostać się do wiadomości - klikamy profil dowolnego użytkownika w dowolnym poście i klikamy "Wyślij wiadomość", następnie "Użyj pełnego edytora" U mnie też nie działa. Wysłane z mojego motorola edge 40 pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 automatiks Opublikowano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Cześć, Czy jest możliwość dodawania załączników w komunikatorze? Albo przynajmniej wklejenia jpg do wiadomości? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popper
Od jakiegoś czasu nie mogę wysłać wiadomości poprzez komunikator.
Pokazuje mi się komunikat jak w załączniku.
Ktoś coś podpowie?
Aktualizacja. Coś się poprawiło po zmianie ustawień w zabezpieczeniach win11

Edytowane przez popperOdnośnik do komentarza
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi