fish28 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 WitamPanowie chciałbym Was poinformować że nie długo wystartujemy z nowym konkursem w którym główną nagrode ufunduję ja Co do tematu konkursu to dogadujemy to jeszcze z @Friko. Ale zapytam też Was co o tym sądzicie.Może podsuniecie jakieś ciekawe pomysły Ja skłaniał bym się do jakiejś ciekawej opowieści związanej z naszym hobby.Aha zapomniał bym o nagrodzie Nagrodą byłby mój pierwszy kijek który ukręciłem [i jak narazie ostatni ] Batson IST1144F więcej o kijku tutajhttp://jerkbait.pl/t...w-rodbuildingu/ obecne fotki kija niebawem Pozdrawiamfish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubaS 1 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Jeszcze nie mam gotowych. Powiedz na kiedy mają być to zrobię No problemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piotr Lipiec Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Hejka panowie do nagród dokładam 10 moich blaszek klepanek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Jeszcze nie mam gotowych. Powiedz na kiedy mają być to zrobię No problemo Kuba nie ma pośpiechu,jak będziesz miał gotowe to wrzucisz w wątek Hejka panowie do nagród dokładam 10 moich blaszek klepanek . Piotrze wielkie dzięki Panowie pula rośnie tak że zachęcam do wzięcia udziału w konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Friko my chcemy konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Jesli konkurs wypali, to dokladam do puli dwa woblery. Zaznaczam że dla tego kto zajmie 2 miejsce.Abu - tormentor 110mm. Pływające - nowe. Sprawdzone na szczupakach.Nie chce sciagać zdjecia z netu, wiec cos real foto ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 wypali wypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) Jesli konkurs wypali, to dokladam do puli dwa woblery. Zaznaczam że dla tego kto zajmie 2 miejsce.Abu - tormentor 110mm. Pływające - nowe. Sprawdzone na szczupakach.Nie chce sciagać zdjecia z netu, wiec cos real foto ode mnie. Marcel, dziękujemy editpodobno jutro startujemy Edytowane 17 Listopada 2012 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubaS 1 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Hehe to musze sie z wobkami pospieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Hehe to musze sie z wobkami pospieszyć Nie musisz,koniec dopiero w okolicach sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubaS 1 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 EEE to luz, w ten czas to ja i ze 300 wobków zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ogłoszenie konkursowe podpięte, muszę jeszcze je edytować - zobaczcie czy tak może być ( jeśli chodzi o warunki konkursu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bootleg Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Czy wystarczy samo przesłanie artykuły na konkursy@jerkbait.pl? Czy umieścić go też w wątku który jest podczepiony w dziale ogólnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 trzeba przeslac opowiadanie na podany adres mailowy (osobno tekst i zdjecia jesli sa zdjecia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Wiesz, nie wiem czy zawodowo piszącym wypada uczestniczyć w konkursie? Wypada napracowałeś się nad tym opowiadaniem i podjęliśmy decyzję o potraktowaniu tegoż opowiadania jako zgłoszonego do konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartsiedlce Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Pytanko tachniczno - regulaminowe.Jeśli chciałbym zaprezentować spory tekst z kilkunastoma zdjęciami, który był już publikowany, jak to zrobić? Wysłać do Ciebie Friko, na adres redakcji, czy w jakiś inny sposób? Czy wcześniejsze opublikowanie dyskwalifikuje opowiadanie?Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Wklej tutaj http://jerkbait.pl/t...eszczamy-wpisy/ Wcześniejsze opublikowanie nie dyskfalifikuje opowiadania Edytowane 9 Grudnia 2012 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Puki co ludziska nie kwapią się do pisania,ale jeszcze troche czasu zostało.Właśnie skończyłem czytać opowiadanie Kuby,bardzo fajnie się czytało,ale puki co mam innego faworyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartsiedlce Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Dzięki za info Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Nie ma za coWklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartsiedlce Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Muszę zrobić trochę skrótów i korektę fotek. Artykuł ukazywał się w odcinkach i zawierał blisko 40 zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Widze że na półmetku coś się ruszyło z konkursem,wczoraj doszły dwa opowiadania Wieczorem wrzuce aktualne fotki kija.Panowie,zachęcam do pisania Edytowane 22 Grudnia 2012 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 WitamChciałbym pogratulować wszystkim uczestnikom konkursu,za Wasze ciekawe opowiadania Bardzo miło się to wszystko czytało w te zimne wieczory.Jedno na długo zapadnie w mej pamięci,i przyznam że łezka mi się zakręciła w oku.Nie mniej jednak,gratuluje zwycięzcy,czyli Kubie i wszystkim uczestnikom Dziękuje Wam za ogrom pracy,jaki musieliście włożyć w te piękne opowieści PozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
fish28
Witam
Panowie chciałbym Was poinformować że nie długo wystartujemy z nowym konkursem w którym główną nagrode ufunduję ja
Co do tematu konkursu to dogadujemy to jeszcze z @Friko. Ale zapytam też Was co o tym sądzicie.Może podsuniecie jakieś ciekawe pomysły
Ja skłaniał bym się do jakiejś ciekawej opowieści związanej z naszym hobby.
Aha zapomniał bym o nagrodzie
Nagrodą byłby mój pierwszy kijek który ukręciłem [i jak narazie ostatni
] Batson IST1144F więcej o kijku tutaj
http://jerkbait.pl/t...w-rodbuildingu/ obecne fotki kija niebawem
Pozdrawiam
fish28
47 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi