AdrianNaklo Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Witam, dzisiaj podczas łowienia zbyt mocno poluzowałem pokrętło od hamulca rzutowego i podczas rzutu poleciało w siną dał. Czy orientuje się ktoś czy jest możliwość zakupienia w serwisie lub ktoś posiada taki multik na dawce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Poszukaj na aliexpress 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halucynogeniusz Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Witam kolego, Sprawdź https://www.bac-shop.de/shimano-cast-control-cap-bnt6138.html Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 16 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Niestety zauważyłem po schemacie że razem z pokrętłem wyleciały te dwie podkładki i oring, a tego już chyba nie dostanę więc zosatnie albo sprzedać na dawce albo serwis shimano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Zapytaj u Mefisto. Raczej sciagnie bo kupić to cbyba nie problem. Problemem jest czas jak na już potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 16 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Zapytaj u Mefisto. Raczej sciagnie bo kupić to cbyba nie problem. Problemem jest czas jak na już potrzebne.Czas to nie problem , bo nie używam zbyt często akurat tego multika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi