adam 13 Opublikowano 20 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 (edytowane) Takie sobie ukrecilem na główkach z AliMaterial, zonker z królika coś tam z kołnierza od płaszcza, flesz, gumowe frędzle, kaktus Chenile no i grzechotkaPodpatrzone na YouTubeTrochę inaczejGesendet von meinem CLT-L09 mit Tapatalk Edytowane 20 Października 2023 przez adam 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 20 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Taki sposób wymyśliłemByć może ktoś już tak robiłNawijam trochę nici (nie musi być) i nakładam, packam, wykałaczką silikon sanitarnyNie niszczy gumy a trzymaZ główek kołnierz z ołowiu wycinamPrzydatne na haki do czebu Gesendet von meinem CLT-L09 mit Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 20 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Porobiłem sobie trochę haczyków, główek pod raczki, larwy itp. Haczyki wpierw pacane silikonem, co by się lepiej guma trzymałaNastępnie owinięte nicią frędzle gumowe Gesendet von meinem CLT-L09 mit Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 (edytowane) Pierwszy czerwca , Dzien DzieckaU mnie koniec okresu ochronnegoNo to ukrecilem dla dzieci Wiem ze sie powtarzam, ale sprobuje je tu przekrecicWkleilem te zdjecia w innym poscie Nie udalo sie , jak wy to robicie? Edytowane 11 Kwietnia 2024 przez adam 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi