a231g Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Witam czy ktoś z was używa/używał tych wędek, chciałbym przed zakupem dowiedzieć o nich coś więcej, jakieś +,-. Będę łowił na streamery na skawie, Dunajcu i żwirowni, interesuje mnie model 9 lub 9,6 w klasie 6. Mam do wydania ok 2,5tys. Chyba że coś innego się lepiej sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 WitamPodaje link do w miarę obiektywna opiniahttps://www.yellowstoneangler.com/gear-review/2021-six-weight-shootout/Pozycja nr 4 Kłaniam się Marian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a231g Opublikowano 22 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Dzięki za szybką odpowiedź, chodziło mi bardziej o model zephrus ultralite Chciał bym się zamknąć w kwocie 2,5tys Hardy Ultralite kosztuje ok 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 (edytowane) Za chwilę Ultralite NSX będzie zapewne do upolowania za pół ceny, niektóre modele już przeceniane (nadciąga Marksman). Sam nie miałem (jeszcze) w ręku, ale w dość zgodnej opinii tych, co mieli, seria zdecydowanie bardziej, niż Zephrus, udana. Z autopsji, do streamerów mogę polecić Loomisa IMX-PRO (mam #7); na dzisiaj w adh za 500 euro, w zakładanym budżecie chyba interesująca opcja. Edytowane 23 Października 2023 przez Marvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Łamie się jak kij z ruskiego bazaru nie kupuj tego jak już masz wydać pieniądze na koreańską wędkę to lepiej rodzimego trapera . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navy850 Opublikowano 31 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 (edytowane) Zerphus to bardzo udana wędka. Szostka nie lowilem, ale 9 stopowa czwórka to najlepsza wedka do jetki majowej jaką mialem . Edytowane 31 Marca 2024 przez navy850 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi