Baars Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Witam,Mam pytanie czy mozna taki komunikat usunac z Tableta Samsung 10.1 note.Od wczoraj gdy wchodze w ikonke odpowiedzialna za polaczenie z internetem wyswietla mi sie taka strona w adresie about:blank, wczesniej mialem google pl, badz najczesciej odwiedzane strony.Pomozcie prosze bo mnie to wkurza lekko... a kiepski ze mnie informatyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Wejdz w ustawienia przegladarki i zmien strone startowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 no raczej nie pomoglo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 A to niemozliwe... Masz zaznaczone pewnie strone startowa cZysta ... Zaznacz tam zeby otwieral ostatnio przegladane... A jaka przegladarka tak wogole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 google pl...zmienilem w ustawieniach na najczesciej odwiedzane i jest tak:po wejsciu w internet pojawiaja sie ostatnio przegladane strony, ale gdy zamykam krzyzykiem okno pojawia sie caly czas about:blank, malo tego w adresie http://jerkbait.pl/topic/18538-aboutblank/ mam tez ten komunikat a chyba raczej byc go nie powinno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Tomek, doczytalem sIe ze to jakis rodzaj wirusa, myslisz ze Hard Reset pomoze uporac sie z tym problemem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Hard reset wyczysci wszystko lacnie z danymi prywatnymi wiec zrob sobie backup na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 nie mam za wiele wlasnych aplikacji wiec wyczyszcze wszystko, zniknie to dziadostwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Powinni, jak nie masz wiele do syracenia to hard reset i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 A jak nie to antywirus z marketu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 co polecasz do samsunga 10.1 note Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Wybierz jakis darmowy ... Wszystkie ktore ci pokazuje market sa Dostepne na twoj system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 ok, aaczynam reseta,dzieki za pomoc pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Daj znac co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 hard reset nie pomogl niestety! ma ktos jakiegos pomysla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Jest już chyba Avast na androida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 a zainstaluj inna przegladarke... moze tam bedzie inaczej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 (edytowane) no niestety zmiana przegladarki nic nie pomogla. oj cos mi sie wydaje ze ten problem nie jest latwy do rozwiazania... Edytowane 4 Listopada 2012 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 a pozatym net chodzi? nie znam sie na androidzie, ale moze tam jest jakies wspolne miejsce z zakladkami dla roznych przegladarek i instalujac nowa poprostu skopiowales do niej ustawienia ze starej...Podlaczasz sie do wifi w domu? sproboj ustawic strone startowa na ip routera wifi (na rouuterze powinno pisac, albo w wlasiwosciach polaczenia sprawdz jaki masz "gateway" i wpisz ten adres w przegladarke (bedzie wygladal cos ala "192.168.1.1" lub podobnie. jak juz odpali (moze cie prosic o login i haslo, ale olej to) to ustaw jako strone startowa i zobacz czy wystartuje po kolejnym odpaleniu... i napisz co i jak. Ew wpisz ip googla w pasek adresu : "http://74.125.24.94/" jako nastepny i zobacz czy odpali. jak odpali moze cos z serwerem dns nie halo? nei wiem... albo popytaj na forum od androidow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 witam, dzisiaj odebralem dziada z serwisu i po polaczeniu problem wystapil ponownie czyli ch... zrobili. internet dziala bez problemu ale about:blank pozostaje i krzyzykiem strony nie idzie zamknac, dobiero w menadzerze zadan.ustawiiona mam startowa google pl i ona po kliknieciu w ikonke internetu sie laduje, ale gdy chce ja zamknac malym krzyzykiem to njestety pojawia sie ponownie ta strona...brak mi kurcze juz nerwow jutro zawioze go ponkwnie chyba do serwisu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) doczytalem w necie ze nie jest to zaden wirus i mozna to zmienic poprzez:w pasku adresu wpisujac:"about:config" +Enter pozniej"browser.newtab.url"nastepnie wpisac adres strony docelowej czy ktos madrzejszy moze cos doradzic w tym temacieno niestety te KODY NA ANDROIDA nie dzialaja!ma ktos jakis pomysl? Edytowane 14 Listopada 2012 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shared Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 To, co doczytałeś nie dotyczy stockowej przeglądarki. Przynajmniej na andku 2.3.7. Wejdź w Ustawienia->Aplikacje->Zarządzanie aplikacjami->Zakładka Wszystkie->Internet i tutaj naciśnij Wyczyść dane i Wyczyść pamięć podręczną. Powinno pomóc. Pisałeś, że robiłeś hard reset, co przez to rozumiesz? Wyjęcie baterii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Hard reset to przywrocenie ustawien fabrycznych i sformatowanie partycji systemowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shared Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Tomek dla mnie hard reset kojarzy się z ukrytym przyciskiem do resetu w nawigacjach i innych budzikach Ja wiem, jak przywrócić andka do ustawień fabrycznych, pytałem tylko jak kolega Baars wykonał tego hard reseta. Jeśli wipe data i wipe cache partition nie pomaga, to proponuję aktualizację systemu, jeśli takowa istnieje, albo przesiadkę na starszy soft. Baars na Operze masz ten sam problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) Ukryty przycisk to soft reset chyba Edytowane 16 Listopada 2012 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi