Tomy Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Dziekuje , Panowie w rzekach mam klenie 45-60 cm i pstragi 30-45 cm .Jaki kij kupic aby dalo sie wygrac hol takich ryb ?? Amago. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) Tomek łowiłeś już swoim zestawem? Edytowane 26 Marca 2014 przez joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Tak ale rybek nie mogę namierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 U mnie już powoli się ruszają nie wielkie kleniki i jaziki z tym że nie łowie typowa sucha tylko czarnymi żuczkami na haku 8 i pulsacyjne smuże, mniejsza muszka nie ma sensu bo wszędobylska ukleja wszystko zjada.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) Byłem dzisiaj,w pierwszym rzucie bach i świece.Wszystkiego się tam spodziewałem ale tego gatunku i w tym rozmiarze w życiu. Edytowane 29 Marca 2014 przez Tomy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Lepszej argumentacji do zakupu Tenkary nie trzeba. Przyzwoita ryba. Jak skomentujesz wrażenia z holu tym sprzętem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Ryba w 1szym rzucie nic nie ściemniam.Najpierw to mi się ciepło zrobiło i przez głowę przewinęła myśl-kurna skuteczna ta tenkara.Patyk się poddaje pięknie i wydaje się że zamknie koło ale w jednym momencie zaczyna mocno trzymać rybę i nie pozwala jej na to na co ma ochotę.Miałem opory przy dociągnięciu do siebie kij do tyłu,kąt masakryczny dla szczytówki ale nic się nie stało.Zwykły bat na 100% by pierdyknął.Krótko-kapitalna sprawa.Rzuty bajecznie proste,hol niesamowity,brania bardzo ale to bardzo częste.Były też klonki ale to focić rybek po 25cm mi się nie chciało.Zabawa nawet z takimi na tenkarze daje frajdę a i przekłute już tak szybko mięsiarzom nie wezmą [chyba].Jutro na Wiśle spróbuje może jakieś większe Klenie czy Jazie.Zobaczymy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Kurcze super to wygląda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Kurcze super to wygląda ...Tomek jak bym był młodszy to kuźwa dzisiaj bym jeszcze raz pojechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Nie dziwie się. Chyba musze zagłębić się trochę w temat... bo wygląda to ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Otwórz dystrybucję na Polskę tych patyków i osprzętu bo co drugi zaraz będzie chciał to mieć.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Otwórz dystrybucję na Polskę tych patyków i osprzętu bo co drugi zaraz będzie chciał to mieć.GratulacjeJa chcę te patyki robić w Polsce.Zobaczymy.Kijek rusza do P.Krzysztofa we wtorek.Jak ogarnie blanki a to nie jest takie proste przy tenkarze.No ale jak ogarnie to kto wie.Dystrybucja/przedstawicielstwo też biorę pod uwagę ale wolałbym jak by to było na blankach z FA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Hmm myślałem, że już byłeś u Krzyśka z tym...Zanim ruszy produkcja krajowa byś miał już pierwsze lody przelamane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Hmm myślałem, że już byłeś u Krzyśka z tym...Zanim ruszy produkcja krajowa byś miał już pierwsze lody przelamane Tak nam jakoś zeszło z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Rozmawiałem o tym z Krzysztofem. Wspominał gdzie jest problem z produkcją. No i czeka najpierw na ten kij od ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) Nie, no Panowie. Raczej nie ta skala sprzedaży żeby myśleć o włożeniu kasy w przygotowanie produkcji w PL. Edytowane 29 Marca 2014 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 gratulacje Tomku , te kije sa tak zaproijektowane ze pstrag 60 cm nie powlaczy za bardzo. Moja tenkara juz wkrotce dojdzie .Dziekuje Tobie za pomoc w doborze kija. Pozdrawiam Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ja tam nic nie doradziłem.Powtórzyłem tylko to co pisze producent.Skoro Iwana dała sobie radę bezproblemowo z 40+ to Amago która jest najmocniejsza poradzić powinna sobie z takim 60+.Najwyżej będziesz się z nim gonił po rzece ale nie! powinna dać radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie, no Panowie. Raczej nie ta skala sprzedaży żeby myśleć o włożeniu kasy w przygotowanie produkcji w PL. Krzysztof a kto tu mówi o Polsce .Poszła do wglądu.Zobaczymy jak to będzie.Krzysztof-blanki a składać to może dałbym radę sam. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jedyne dobrodziejstwo bycia w Unii to jeden rynek. Nie wiem dokładnie, ale pewnie coś około 500 mln ludzi. To jest nasz rynek bezpośredni, a Polska lokalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=zzyjl8-uxPU 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 ech piękne klimaty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 I to łowienie jest bliższe klasycznemu łowieniu na muchę niż metoda żyłkowa. Jak dla mnie oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 kurde brak mi tylko jakiegoś bodżca, żeby ktoś popchną, zachęcił, najlepiej popróbował ze mną... ehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sith Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 (edytowane) Szybki, popołudniowy wypad nad wodę, ukrop jak w piekle. Dwie godzinki nad wodą i 4 pstrągi i 4 klenie padły moim łupem wszystkie wymiarowe i ponad wymiar. Oczywiście Tenkara, a przynętą była nieśmiertelna, "złotogłowa" pheasant tail. "Tutaj byłą fotka miarowej ryby ale..." Edytowane 5 Lipca 2014 przez Sith 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi