Skocz do zawartości

Tenkara w Polsce

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

:D Ryba w 1szym rzucie nic nie ściemniam.Najpierw to mi się ciepło zrobiło i przez głowę przewinęła myśl-kurna skuteczna ta tenkara.Patyk się poddaje pięknie i wydaje się że zamknie koło ale w jednym momencie zaczyna mocno trzymać rybę i nie pozwala jej na to na co ma ochotę.Miałem opory przy dociągnięciu do siebie kij do tyłu,kąt masakryczny dla szczytówki ale nic się nie stało.Zwykły bat na 100% by pierdyknął.Krótko-kapitalna sprawa.Rzuty bajecznie proste,hol niesamowity,brania bardzo ale to bardzo częste.Były też klonki ale to focić rybek po 25cm mi się nie chciało.Zabawa nawet z takimi na tenkarze daje frajdę a i przekłute już tak szybko mięsiarzom nie wezmą [chyba].Jutro na Wiśle spróbuje może jakieś większe Klenie czy Jazie.Zobaczymy. 

• Like 1

Otwórz dystrybucję na Polskę tych patyków i osprzętu bo co drugi zaraz będzie chciał to mieć.

Gratulacje

Ja chcę te patyki robić w Polsce.Zobaczymy.Kijek rusza do P.Krzysztofa we wtorek.Jak ogarnie blanki a to nie jest takie proste przy tenkarze.No ale jak ogarnie to kto wie.Dystrybucja/przedstawicielstwo też biorę pod uwagę ale wolałbym jak by to było na blankach z FA. 

Nie, no Panowie. Raczej nie ta skala sprzedaży żeby myśleć o włożeniu kasy w przygotowanie produkcji w PL.  :)

Krzysztof a kto tu mówi o Polsce  :lol: .Poszła do wglądu.Zobaczymy jak to będzie.Krzysztof-blanki a składać to może dałbym radę sam. 

Edytowane przez Tomy

• 3 miesiące temu...

Szybki, popołudniowy wypad nad wodę, ukrop jak w piekle. Dwie godzinki nad wodą i 4 pstrągi i 4 klenie padły moim łupem wszystkie wymiarowe i ponad wymiar. Oczywiście Tenkara, a przynętą była nieśmiertelna, "złotogłowa" pheasant tail.  :) 

"Tutaj byłą fotka miarowej ryby ale..."

Edytowane przez Sith
  • Like 2