Fiuk Lures Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 (edytowane) Cześć! Na wstępie dodam, że wrzucam ten post, ponieważ w poprzednim wpisie podałem złą długość blanku, która mnie interesuje... Tak więc szukam blanku, ważne jest, żeby był tani jak barszcz (najlepiej do 200 zł ) - żeby nie było szkoda, jakby się coś z nim stało . Ogólnie chciałbym zrobić w miarę szybką wędkę (najlepiej o akcji podobnej do westina w3 do 10g) o długości 164-168 cm i górnym cw 4.5 g (najlepiej wklejeczka, ale to nie jest warunek), ale mam duży problem ze znalezieniem odpowiedniego blanku. Może ktoś z Was zna rynek chińskich blanków i będzie w stanie mi pomóc? Z góry dziękuję za odpowiedź Edytowane 27 Października 2023 przez Fiuk Lures Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 Dyskusja na tren temat jest kontynuowana w tym wątku:https://jerkbait.pl/topic/185352-tani-blank-z-aliexpress/ Nie ma potrzeby zakładać kolejnego (3go już...) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi