erqgth Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Stałem niedawno przed podobnym dylematem i wybrałem sg Black savage 198cm 2-7g. Jest to mój pierwszy UL ale jestem z niego bardzo zadowolony. Zdjęcia z ugieciem wstawiłem tutaj http://jerkbait.pl/topic/32466-jerkbaitowa-baza-ugięć/page-14#entry1956158.Okonie 30cm ładnie wyginaja kij ale wyciąga się je silowo bez problemu. Jedyny raz kiedy hamulec zaterkotal był przy przylowie szczupaka 50+. Nie gubi ryb. Jak na moje standardy jest bardzo lekki(90g). Rzuty są na prawdę bardzo dalekie. Ja nawet nie mam zamiaru rozglądać się za innym przez najbliższych kilka sezonów. Jeśli jesteś z okolic Olsztyna to chętnie uzycze do testów .I jest bardzo fajny filmik na yt dokładnie z tym modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalosix Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Trzymałem 3 kije, ktore mi się podobają - streeto, black savage,favorite blue bird, dochodzi jeszcze kij którego nie miałem w rękach a szkoda bo wydaje sie fajną propozycją - sakura sportism neo. Chcialbym sie spytac jaka jest Wasza opinia co do tych kijków jesli chodzi o stosunek ceny do jakosci komponentów (glownie chodzi mi o przelotki) i czy macie jakies doswiadczenia z Sakurą. Pozdrawiam, Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Co powiesz I blue bird? Do czego można go porównać z budżetowych wędek dostępnych na naszym rynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Potrzebuję na kilka wypadów dłuższej "okoniówki" w długościach 2.40-2.60m(ostatecznie 2.30)moc 6-8lb. Ogarniać ma wąskie 3 calowe gumki. Na główkach 2-5g w pełnym komforcie. Wszelkie wklejki raczej odpadają. Cenowo do 400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janpolak Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Może wy mnie naprowadzicie na trop kijka pod okonia. Długość 230-240 wklejka.Do lowinia z brzegu Przynęty to 2 calowe gumeczki na 2 -3 gramowej główce.. Chodzi mi o to żeby fajnie dawała podbijać gumkę .była czuła po przynęta,a jednocześnie pod ryba w miarę elastyczna żeby ich nie gubiła.myslalem na mc crostage,może macie jakieś doświadczenie i byście coś polecili.wiem że w tych długościach ciężko jest znaleźć złoty środek ale może jednak .. budżet do 700zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 3 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 http://jerkbait.pl/topic/166592-s-d%C5%82u%C5%BCsze-spinningu-wklejki-ul/zagadaj może Ci coś ciekawego ukręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 3 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Może wy mnie naprowadzicie na trop kijka pod okonia.Długość 230-240 wklejka.Do lowinia z brzeguPrzynęty to 2 calowe gumeczki na 2 -3 gramowej główce..Chodzi mi o to żeby fajnie dawała podbijać gumkę .była czuła po przynęta,a jednocześnie pod ryba w miarę elastyczna żeby ich nie gubiła.myslalem na mc crostage,może macie jakieś doświadczenie i byście coś polecili.wiem że w tych długościach ciężko jest znaleźć złoty środek ale może jednak .. budżet do 700zlDo budżetu co prawda trzeba nieco dołożyćhttps://spinningshop.pl/finezza-ux/17603-graphiteleader-finezza-ux-20gfnus-752l-s.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 3 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 To chyba byłby najlepszy wybór ta finezza! Popatrz tez na wędki japońskie jackson( nie mylić z jaxonem) mebaru gate- zobacz na sklepie fishing mart są dostepne, sam posiadam wklejkę tą do 7g i jestem zadowolony( cena ok 550zl- to na gumisie troche zostanie????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi