Rybka 73 Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Kupione w zestawie ze sprzętem.Do czego zostało stworzone ktoś wie? A może ktoś potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Pewnie do łatwego przewijania linek na kołowrotek. Może też służyć do sprzedawania linek na metry z dużych szpul. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 (edytowane) A za ile byś to sprzedała ? Edytowane 1 Listopada 2023 przez M a r a s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 tez jestem ciekawy ?miałem kupowac takie cos z mocowaniem na wedke ale gdybys w dobrej cenie chciał to sprzedac to czemu nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka 73 Opublikowano 1 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 To zaproponujcie coś bo mnie to raczej nie potrzebne.Do zwijania linek mam jeszcze co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 To zaproponujcie coś bo mnie to raczej nie potrzebne.Do zwijania linek mam jeszcze co innego.Wysłałem wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 To moze sluzyc do przekladania linki odwrotnie. Jak noe masz dwoch zapasowych szpul, to nie nawiniesz linki z aktualnego kolowrotka tak, zeby uzywany koniec linki byl od spodu, a na wierzchu swieza linka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi