peresada Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 http://www.tackletour.com/reviewabugarciapreview08.htmlpozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 O coś nowego cena nawet mniejsza od REVO S, Aa jakie różnice oprucz obudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 super seria! Chyba się jednak skuszę choć przez rok codziennie po przebudzeniu mówiłem sobie, że nie potrzebuję PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Dla tych co nie mogą się doczekać nowego Revo - krótki filmik o wersji na wodę słoną - od następcy STX - a czyli wersji Premier różni się na dobrą sprawę tylko wielkością.Pozdrawiam,P.http://www.youtube.com/watch?v=5x0TbfbQOIU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Tak czytam i się zastanawiam czy model revo inshore to nie będzie to do jerkowania, szczególnie z tą korbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Tak czytam i się zastanawiam czy model revo inshore to nie będzie to do jerkowania, szczególnie z tą korbą Hmmm ... moim zdaniem może być. Wogóle zdumiewające jest to jak bardzo cieszy się popularnością ten młynek. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 WItam,a czy ktoś z was wie może kiedy wyjdą te nowe Revo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 fajne to revi niema co,a jakie możliwosci na ten hehe niezły zasięg http://www.youtube.com/watch?v=phncWOqe8RU&mode=related& amp;search= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witam,premier już dostępny http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/product/standard -item.jsp?_DARGS=/cabelas/en/common/catalog/item-link.jsp_A& amp;_DAV=MainCatcat20166-cat20331&id=0049256122374a& navCount=1&podId=0049256&parentId=cat20331&maste rpathid=&navAction=push&catalogCode=XH&rid=& parentType=index&indexId=cat20331&hasJS=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Nie wiem czy widzieliście - wyszły chyba nowe Revo SX i STX, na lewą rękę, ale z szybkim przełożeniem - 7.1:1.Jeśli nie pomylono opisu aukcji to... byłaby to dla mnie bomba Chyba znowu sobie kupię revo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Kup lepiej premiera. Robiłem testy STX takie bardzo dokładne na różnych wędkach i różnych odważnikach i ... troszkę przesadzili z tą ceną. Uważam, że Revo S to super współczynnik jakości do ceny ale STX już nie. Wartość dodana tych Everslików itd. jest niewielki. Premier ponoć ma lżejszą szpulkę. Nie miałem okazji tego sprawdzić. Jeśli jednak tak jest warto zainwestować bo zarówno S jak i STX ich szpulki ważą sporo więc te wszystkie wynalazki na niewiele się zdają. Poza tym Everslik jest zrobiony dość niedokładnie. Mam zdjęcia, powiększenia, polerowania. Są kiepsko wykonane. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Ja bym go używał i tak do jerkowania, więc szpula niech waży ile chce bo to bujnę w każdych warunkach, dla mnie ważne jest wysokie przełożenie które do tej pory o ile wiem ma tylko mg7 (250-280$) nie robi w słonej wodzie , curado 201 dhsv - ten multik mi nie leży - jest za duży, nie mieści się mi w ręce, w dodtku śmiem wątpić czy oba dadzą radę w ciężkich warunkach. No i właśnie revo HS, zarówno SX jak i STX mają w opcji HS 7.1 do 1 - co bardzo by mi pasowało, bo lubie szybkie multi - dla mnie największym kłopotem w DC jest powolne zwijanie linki - nie wiem jakie ma przełożenie, ale mi jakoś nie leży, muszę się strasznie nakręcić żeby połowić tak jak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Witam Mam pytanie do użytkowników Revo. Remek, pisał w swoim artykule, ...stopu aluminium, dlatego jego używanie w słonej wodzie morskiej jest jak najbardziej dozwolone. Czy ktoś próbował łowić w słonej wodzie? Jak multik to znosi? Pozd.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Tak. My łowiliśmy w Szwecji. Bez problemu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 @Remek, dzięki za odpowiedź. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Nie wiem czy widzieliście - wyszły chyba nowe Revo SX i STX, na lewą rękę, ale z szybkim przełożeniem - 7.1:1.Jeśli nie pomylono opisu aukcji to... byłaby to dla mnie bomba . Potwierdziło się to info o większym przełożeniu na lewą rękę? Mam przed sobą katalog na 2008 rok i znajdują się tam jedynie multiki na prawą rękę z przełożeniem 7.0:1 (ale to może jedynie oferta na rynek europejski). Dopiero sobie sprawiłem SX i nie wiem czy mam żałować BTW co sądzicie o nowości na przyszły rok- Ambassadeur Max? Waga 225 g, pojemność szpuli 0,30/170 (mm/m), niski profil. Będą sprzedawane multiki: Black Max (5 łożysk), Silver Max (6 łożysk), Pro Max (8 łożysk). Wszystkie w wersji na lewą i prawą rękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Nie wiem czy widzieliście - wyszły chyba nowe Revo SX i STX, na lewą rękę, ale z szybkim przełożeniem - 7.1:1.Jeśli nie pomylono opisu aukcji to... byłaby to dla mnie bomba . Potwierdziło się to info o większym przełożeniu na lewą rękę? Mam przed sobą katalog na 2008 rok i znajdują się tam jedynie multiki na prawą rękę z przełożeniem 7.0:1 (ale to może jedynie oferta na rynek europejski). Dopiero sobie sprawiłem SX i nie wiem czy mam żałować BTW co sądzicie o nowości na przyszły rok- Ambassadeur Max? Waga 225 g, pojemność szpuli 0,30/170 (mm/m), niski profil. Będą sprzedawane multiki: Black Max (5 łożysk), Silver Max (6 łożysk), Pro Max (8 łożysk). Wszystkie w wersji na lewą i prawą rękę. Witam,już są sprzedawane na www.tacklewarehouse.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 10 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 no i na ebay... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Dopiero sobie sprawiłem SX i nie wiem czy mam żałować Nie żałuj nie ma czego. SX to fajna maszyna. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Nie żałuj nie ma czego. SX to fajna maszyna. Tak, wiem. Byłem już z nim kilka razy nad wodą. Przesiadłem się z C4. Skończyły się problemy z brodami, łowi się komfortowo, jerkowanie sprawia mi teraz ogromną radochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Nic nie wiem z tym szybkim przełożeniem - coraz bardziej wygląda na to że Minstortackle się pomylił wystawiając je ze złym opisem. Ani na stronie ani u innych sprzedawców nie ma lewego revo High Speed. SX pięknie wygląda - i rzeczywiście nie czuje się wielkiej różnicy w stosunku do stxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 10 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 to nie pomyłka popatrz na opis na pudełku - to na pewno lewa ręka i HS. możesz zatem wciągać pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 No tak lookam i czytam i myślę nad STXem jeszcze raz, premierem i inshorem - najbardziej do jerkowania pasowałby mi inshore, ale ma 6bloczkowy hamulec odśrodkowy i obawiam się kiły jak z eSki - złego wykonania itd - ktoś już moze widział tego inshore'a??Byłby SX-HS do gum i inshore do jerków Mówiłem że mi ten multik bardzo leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Słyszałem ostatnio z bardzo wiarygodnego źródła (z pierwszej ręki wręcz) że z prawie nowego revo odpadają elementy podczas wędkowania. Wpisuję ten kołowrotek na listę drewna którego nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 A sorry jakie elementy?? ja revo miałem kilka miechów ostrej orki, troche zaczął rzęzić ale po przesmarowaniu chodził jak nówka sztuka. Jak dla mnie jak ktoś ma pojęcie o łowieniu multikiem to mu raczej nic nie powinno odpadać... Co może odpaść od revo?? chyba niedokręcony boczny panel hamulca Jak dla mnie wpisywanie czegoś na listę drewna tylko dlatego że słyszałem że coś odpadło ............hmm jakieś dziwne jest. Wpadaj, będzie o co kłócić się na łodzi - pierwszy temat już mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi