RafałWrocław Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Witam Słyszał ktoś coś o tym kołowrotku ? Co to w ogóle jest , niby wygląda jak Aspire tylko w krwistych barwach ale ma 2 łożyska wiecej . Pozdro Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 (edytowane) Teraz właśnie takiego szukam.Wersja teoretycznie dedykowana do kijków o tej samej nazwie.Kijka można jeszcze dostać ale z kołowrotkami gorzej.Ostatnio widziałem je w A&M Angelsport ,ale też się skończyły.Spróbuję zamówić przez dystrybutora a jak nie to poszukam na rynku wtórnym. http://www.daily-fishing.ru/snasti/reels/shimano_fireblood_4000fa/ Edytowane 6 Listopada 2012 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 http://superfishing.pl/view/1196 tu sprawdzałeś czy mają jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Ze schematu wynika ze te dwa dodatkowe łożyska trafiły do szpuli i do knona (zamiast jednego jak w Aspire ma 2 bez sensu troche ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Hehe,może i jeszcze mają bo za tą cenę wielu nie kupi. Można było trafić je na ebayu i w niemieckich sklepach za 270 euro ,czyli połowę tej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 A czemu wybrałeś ten model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 To raczej nie jest wzbogacone "Aspire", tylko euroamerykańska wersja "Sephii" (tej prawdziwej a nie BB).@ Makamba jak nie znajdziesz nówki a będziesz dalej zainteresowany używką to się odezwij na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 To raczej nie jest wzbogacone "Aspire", tylko euroamerykańska wersja "Sephii" (tej prawdziwej a nie BB).@ Makamba jak nie znajdziesz nówki a będziesz dalej zainteresowany używką to się odezwij na PW. Racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 A czemu wybrałeś ten model ? Bo mam kija z tej serii więc raczej z przyczyn prozaicznych. To raczej nie jest wzbogacone "Aspire", tylko euroamerykańska wersja "Sephii" (tej prawdziwej a nie BB).@ Makamba jak nie znajdziesz nówki a będziesz dalej zainteresowany używką to się odezwij na PW. A pomyślę , pomyślę nad tą używką. Najpierw jednak poszukam nówki w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ta cała Sephia z podwójną korba u Mefiego mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Pytałem dziś o nówkę panów z Shimano NL.Nówkę ze sklepu może być ciężko.Przestali je produkować podobno w 2009 roku.Powiedziano mi za to ,że niejako kontynuacją serii Fire Blood został Stradic CI4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Powiedziano mi za to ,że niejako kontynuacją serii Fire Blood został Stradic CI4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi