Sworek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Szanowni Koledzy !!! W tej chwili nasz Kolega Mateusz Baloo przebywa na stole operacyjnym ze swoim serduszkiem. Trzymajmy kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sworek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Kciuki to dla mnie zabobon kto wierzy niech się pomodli............................................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 KETON TRZYMAJ SIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 @Baloo - trzymaj się !! @Sworek - prosimy o bieżące przekazywanie informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorator73 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Kurcze, takie młode serca trzeba reperować...Zaciskam kciuka i czekam na wieści - dobre wieści.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 klon Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Będzie dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Trzymam. Musi być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 POwoodzenia !!!! i zdrówka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Czekam na informacje! Sworku daj znać jak już będziesz więcej wiedział. Trzymam kciuki! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sworek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Dzięki za wsparcie dla naszego PRZYJACIELA !!! Jak tylko pojawią się nowe wieści zaraz piszę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 @baloo jest dzielny - rozmawiałem z nim wczoraj wieczorem przez telefon i już się umawialiśmy na ryby To silny facet i modlę się, żeby jak najszybciej doszedł do siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr. Maciek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Baloo trzymamy kciuki za zdrowie i udaną operację. Powodzenia i wracaj do zdrowia. Mam nadzieje że wszystko będzie jak najbardziej ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 I ja również życzę Baloo jak najszybszego powrotu na szlaki wedkarskiej przygody. pozdrawiam i zdrówka zyczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sworek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 W tej chwili otrzymałem informacje !!!!!!!!!!!!!!!Dzwonił do mnie ojciec Mateusza, jest po operacji, dobre wieścito to że nie wszczepiali zastawek tylko dokonali plastyki. Mateusz !!!! ZDRÓWKA I NA KETONY !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Trzynan kciuki za zdrowie kolegi,o ile pamiętam to wygrał na Targach wyjazd na rybki do Szwecji , jestem pewien ze wszystko bedzie oki,i pozostanie Tylko cieszyć się z wyprawy hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Trzymam kciuki!Wracaj szybko do zdrowia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zdrowia, zdrowia i dużych ryb już w zdrowiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 good luck i szybszgo owrotu nietylko mna forum.JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trout Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Trzymam kciuki za ziomalaSzybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Trzymaj sie stary !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Mateusz, trzymaj się i szybko zdrowiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 W tej chwili otrzymałem informacje !!!!!!!!!!!!!!!Dzwonił do mnie ojciec Mateusza, jest po operacji, dobre wieścito to że nie wszczepiali zastawek tylko dokonali plastyki. Mateusz !!!! ZDRÓWKA I NA KETONY !!!!!! Sworku, ja się tam nie znam na medycynie ale skoro mówisz, że jest lepiej niż miało być to świetnie. Zatem szybkiego powrotu do zdrowia! Przekaż proszę pozdrowienia od nas Wszystkich. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Trzymaj sie dzielnie Mateusz! Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Mateusz , Ty mucho siersciowa ...dlugo tu nie zagladales ...i tak sie zastanawialem co sie dzieje ? Komancz tez nic nie pisze ... a przeciez Wy stare nasze wyjadacze . Zycze powrotu do zdrowia , wyjazdu do Szwecji....i prosze Pana , Wladce Nieba o przychylnosc . Walcz Mateusz ...czekamy na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 peresada Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 szybkiego powrotu do zdrowia zycze i mam nadzieje ze tunningowane serducho bedzie dzialalo nawet lepiej od seryjnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sworek
Szanowni Koledzy !!!
W tej chwili nasz Kolega Mateusz Baloo przebywa na stole operacyjnym ze swoim serduszkiem.
Trzymajmy kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sworek
Top użytkownicy dla tego pytania
5
5
5
4
Popularne dni
1 Cze
37
25 Cze
12
2 Cze