Sworek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Szanowni Koledzy !!! W tej chwili nasz Kolega Mateusz Baloo przebywa na stole operacyjnym ze swoim serduszkiem. Trzymajmy kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sworek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Panowie - wczoraj wieczorem Mateusz do mnie zadzwonił i powiedział, że czuje się słabo, ale będzie żył Kazał Was wszystkich serdecznie pozdrowić. A dzisiaj odbył pierwszy krótki spacer o własnych siłach ! Teraz powinno być już górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Dziadki z Wroclawia trzymają kciuki ... Musisz sie wyleczyc do stycznia bo czekaja Cie dlugie marsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 serdeczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Tak jak wszyscy i ja Ci Mateusz życze szybkiego powrotu do zdrowia i uśmiechu Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Panowie - wczoraj wieczorem Mateusz do mnie zadzwonił i powiedział, że czuje się słabo, ale będzie żył Kazał Was wszystkich serdecznie pozdrowić. A dzisiaj odbył pierwszy krótki spacer o własnych siłach ! Teraz powinno być już górki. No jak Ci klatę rozwalą to chyba człowiek nie czuje się jak rusałka. Trochę trzeba poczekać na polepszenie. Nawet po katarze niektórzy się źle czują, a co dopiero po operacji serca. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leluchy Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Mateusz trzymaj sie .wracaj do zdrowia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 klon Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Mam nadzieję, że to santorium to nad wodą. Zdrowiej jak najszybciej bo jest jeszczed sporo do złowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Przyjaciele, koledzy. Można powiedzieć, że wróciłem z dalekiej podróży.Dziękuję Wam wszystkim za dobre słowo, myśli, modlitwy i wiarę w to, że wszystko się uda. Nawet nie wiecie ile znaczą te wszystkie gesty przyjaźni i dobrej woli w tak trudnych chwilach. DZIĘKUJĘ!!!!!! Jestem już w domu i czeka mnie długa rehabilitacja związana ze zrastaniem się klatki piersiowej. Mam jednak nadzieję, że po tunningu serducha czekają mnie już tylko przygody wędkarskie i jeszcze przez wiele lat będziemy wspólnie cieszyć się złowionymi rybami. Zdrowia chłopaki, pięknych ryb i jeszcze raz szczerze DZIĘKUJĘ! Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorator73 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Wracaj do zdrowia! Trzymam kciuki za szybki powrót do pełnej sprawności i nad wodę.Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Cześć gościu .. nie wiem czy wiesz, że Legia nie zdobyła mistrzostwa? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 @Baloo, fajnie, że już jesteś. Kuruj się i szybko wracaj do dobrej kondycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 matek witaj, zaraz do ciebie zatelefonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 No po takim tuningu to zostaje tylko kielonek jakiejś dobrej oliwki do łożysk i będziesz chodził jak nowy!!Powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witaj SuperBaloo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Baloo czekalem na Twoj pierwszy post ...teraz na rybki . Zdrowiej i dbaj o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 W ubiegłym tygodniu złapałem małego szczupaczka więc mu buzi i przyprowadz ojca a on na to : ojciec nie przyjdzie czeka na Baloo.Życzę zdrówka Jans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 matek czuje sie dobrze, jak na faceta przecietego na pol ... bedzie jeszcze troche na chrobowym a po rekonwalescencji bedzie jak nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Baloo to prawdziwy przykład C&R - nawet gdy choroba go złapała, to zaraz wraca cały i zdrowy do swojego naturalnego środowiska @Baloo - szybkiego powrotu do pełnej formy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukomat Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 @Baloo, welocome home chcialoby sie rzec Oczywiscie wredny @efex musial zakisic atmosfere .. nie wiem czy wiesz, że Legia nie zdobyła mistrzostwa? <_< @efex, nie wiem czy wiesz, ze Barca tez nie zdobyla mistrzostwa <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 .. nie wiem czy wiesz, że Legia nie zdobyła mistrzostwa? <_< @efex, nie wiem czy wiesz, ze Barca tez nie zdobyla mistrzostwa <_< serio? pierwsze słyszę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ja z Ewarystem na początku roku zawarliśmy pewien niezmiernie przyjemny zakładzik. Dlatego pojawiła się kwestia Legii. Najpierw jednak pełne zdrowie... <_< Panowie, aż wyć mi się chce jak pomyślę o tych wszystkich obecnie gryzących na potęgę kleniach, boleniach, jaziach, sandaczach i sumach. Przetrzymać to bez wędki w ręku będzie trudniejsze niż cały ten okres w szpitalu... Łówcie chłopaki...@Jerry Zielony Robaku zza wielkiej wody. Cieszę się, że wciąż jesteś z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ciesze sie, ze znowu jestes z nami Ja bym sie pauza zbytnio nie przejmowal, pogoda szaleje, kiepsko biora. PozdroGumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Baloo,Zycze szybkiego powrodu do zdrowia i jeszcze w tym roku zaliczenia nie jednej ryby. Pozdrawiamremek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 klon Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Na razie proponuje treningi na FS2, a już wkrótce w realu. Szybkiego dojścia do formy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 siema Baloo,cieszę sie że wszycho oki wracaj szybko do formy i gooooooo fishing pozdro hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sworek
Szanowni Koledzy !!!
W tej chwili nasz Kolega Mateusz Baloo przebywa na stole operacyjnym ze swoim serduszkiem.
Trzymajmy kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sworek
Top użytkownicy dla tego pytania
5
5
5
4
Popularne dni
1 Cze
37
25 Cze
12
2 Cze