Skocz do zawartości
  • 0

Baloo

Sworek

Pytanie

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Panowie - wczoraj wieczorem Mateusz do mnie zadzwonił i powiedział, że czuje się słabo, ale będzie żył B) Kazał Was wszystkich serdecznie pozdrowić. A dzisiaj odbył pierwszy krótki spacer o własnych siłach ! :huh: Teraz powinno być już górki.

No jak Ci klatę rozwalą to chyba człowiek nie czuje się jak rusałka. Trochę trzeba poczekać na polepszenie. Nawet po katarze niektórzy się źle czują, a co dopiero po operacji serca.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Przyjaciele, koledzy.

Można powiedzieć, że wróciłem z dalekiej podróży.

Dziękuję Wam wszystkim za dobre słowo, myśli, modlitwy i wiarę w to, że wszystko się uda. Nawet nie wiecie ile znaczą te wszystkie gesty przyjaźni i dobrej woli w tak trudnych chwilach. DZIĘKUJĘ!!!!!!

Jestem już w domu i czeka mnie długa rehabilitacja związana ze zrastaniem się klatki piersiowej. Mam jednak nadzieję, że po tunningu serducha czekają mnie już tylko przygody wędkarskie i jeszcze przez wiele lat będziemy wspólnie cieszyć się złowionymi rybami.

Zdrowia chłopaki, pięknych ryb i jeszcze raz szczerze DZIĘKUJĘ!

Mateusz

• 0

Ja z Ewarystem na początku roku zawarliśmy pewien niezmiernie przyjemny zakładzik. Dlatego pojawiła się kwestia Legii. Najpierw jednak pełne zdrowie... <_<

Panowie, aż wyć mi się chce jak pomyślę o tych wszystkich obecnie gryzących na potęgę kleniach, boleniach, jaziach, sandaczach i sumach. Przetrzymać to bez wędki w ręku będzie trudniejsze niż cały ten okres w szpitalu... :mellow: :unsure: :wacko: :wacko:

Łówcie chłopaki...

@Jerry Zielony Robaku zza wielkiej wody. Cieszę się, że wciąż jesteś z nami.