Szperaczz Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Czy ktoś używa walizki na broń do przewożenia castingu.Zastanawiam się by kupić taką ok 110-120 cm na 3 wędki castingowe wraz z multiplikatorami. Może ktoś ma namiary na dedykowaną walizkę, bo typowe pokrowce na wędki wydają mi się słabe jak na casting.Bardziej chodzi mi o przewożenie niż zabieranie na łowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Czy na pewno przewożenie zmontowanych zestawów to dobre rozwiązanie? Moim zdaniem nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szperaczz Opublikowano 15 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Czy na pewno przewożenie zmontowanych zestawów to dobre rozwiązanie? Moim zdaniem nieNie zestawy, tylko w walizce wędka z multikinem Jeśli to będzie w piance odizolowane od siebie to rozwiazanie idealne.Wkładasz rozłożone elementy wędki wraz z multikinem, nie dotykające się, pełny zestaw montujesz na miejscu po wyjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 No nie wiem. Niepotrzebna strata miejsca. Jestem za tubą i torbą/walizeczką na multiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Cześć Kolego. Zaczekaj z tym kupowaniem kufra na broń. Są walizy, kufry,dedykowane pod takie przewożenie. Ile zestawow chcesz przewozić?Kolega, o ile jeszcze ma, chciał taki kufer sprzedać.Dam znać. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Traper ma fajne "walizki" na wędki, co prawda dedykowane do muchówek, ale łatwo je zaadaptować do innych potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 (edytowane) Uważam podobnie jak BOB.Efektywniej oddzielnie wędki w tubie, oddzielnie kołowrotki.Założenie kołowrotka i przewleczenie żyłki to chwila. Nawet przy karpiówkach lepiej mi się sprawdza oddzielnie.A za granice samolotem bez stresu travelek. Po przekątnej mieści się w dużej walizce.Po jednej stronie (tej zamykanej na suwak) mam wędkę, kołowrotek i przynęty. Pomiędzy układam skarpety, bieliznę, jakieś gorsze koszulki. Wszystko ładnie zabezpieczone.A po drugiej resztę ubrań.Wszystko spokojnie się mieści w zwykłym bagażu rejestrowanym. Edytowane 16 Listopada 2023 przez korol 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Cześć Kolego. Zaczekaj z tym kupowaniem kufra na broń. Są walizy, kufry,dedykowane pod takie przewożenie. Ile zestawow chcesz przewozić?Kolega, o ile jeszcze ma, chciał taki kufer sprzedać.Dam znać. PozdrawiamAlekKolega ma. Szczegóły wieczorem lub jutro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szperaczz Opublikowano 16 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Cześć Kolego. Zaczekaj z tym kupowaniem kufra na broń. Są walizy, kufry,dedykowane pod takie przewożenie. Ile zestawow chcesz przewozić?Kolega, o ile jeszcze ma, chciał taki kufer sprzedać.Dam znać. PozdrawiamAlekMin 2 a idealnie było by 3. Długość max 110 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi