mleko_1 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zdjęcie poniżej przedstawia Shimano Scorpion Chronarch Mg... taka zabawka cieszy oko ale suszy kieszen- zbieram na ten multiplikator ale na lewa reke...co wy na to...??? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Mam taki multiplikator - godny polecenia. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Posłuchałem wielu forumowiczów, kupiłem, łowiłem i ryby złowiłem. Super sprawa. Polecam, nie będziesz żałował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Odkąd Gromit ma ten multiplikator, to łowi więcej pstrągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Odkąd Gromit ma ten multiplikator, to łowi więcej pstrągów Gromit nie ma takiego Gromit ma scorpiona 1001 mg, a ten jest troszkę inny niż chronarch mg. Fakt jest jednak taki, że Gromi chyba najwięcej z nas łowi pstrągów na casting - a zaczął w tym roku z ciekawości PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Bo to tak dziala. Ze niewazne gdzie pojedzie sie na ryby z nim, Gromit wypunktuje poteznie bez wzgledu na okolicznosci Taki Gromit Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleko_1 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Dobra dobra ale ile on mniej wiecej kosztuje w USA kosztuje 220 $ + 20$ Przesylka + cło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Dobra dobra ale ile on mniej wiecej kosztuje w USA kosztuje 220 $ + 20$ Przesylka + cło... Witaj http://cgi.ebay.com/New-Shimano-Chronarch-50-MG-Baitcasting- Reel-CH-50MG_W0QQitemZ200099960604QQihZ010QQcategoryZ36146QQ rdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem To jest wersja na prawa reke. Ale jak będziesz kupował u tego gościa ten multiplikator to się dogadasz z przesyłką <_< Polecam go Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Moim zdaniem reelseller to kręt.... z prostej przyczyny... podaje cenę na aukcji np.200 $ + do tego przesyłka np 35 $ i tyle wychodzi jak sie kupi na aukcji. Płaci się paypalem, a tu bach , uzytkownik Reelseller żąda jeszcze dodatkowo +5% do całej kwoty i wysyła napstępne polecenie zapłaty z paypala. Niby to jest ubezpieczenie, ale to pic na wodę, bo na jego paczce jak przyjdzie widnieje kwota pobrana przez amwerykańską pocztę o ile pamiętam to było 22 $. Reasumując nie polecam więc tego jegomościa...z w/w zagrywek. Bo ludzi na przesyłkach się nie oszukuje to przecież oczywiste. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 ja od niego też kupowałem i ... dodaje jeszcze dodatkowo obowiązkowe ubezpieczenie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleko_1 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Dzieki za uwage o nim lecz ja wole kupic na polskim ebayu choc niem wiem czy sie oplaca- cło, przesylka ubezpieczenie itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Moim zdaniem reelseller to kręt.... z prostej przyczyny... podaje cenę na aukcji np.200 $ + do tego przesyłka np 35 $ i tyle wychodzi jak sie kupi na aukcji. Płaci się paypalem, a tu bach , uzytkownik Reelseller żąda jeszcze dodatkowo +5% do całej kwoty i wysyła napstępne polecenie zapłaty z paypala. Niby to jest ubezpieczenie, ale to pic na wodę, bo na jego paczce jak przyjdzie widnieje kwota pobrana przez amwerykańską pocztę o ile pamiętam to było 22 $. Reasumując nie polecam więc tego jegomościa...z w/w zagrywek. Bo ludzi na przesyłkach się nie oszukuje to przecież oczywiste. PozdrawiamCiekawa sprawa, mi się nic takiego nie przytrafiło. Bardzo dobry jegomość, szczerze polecam. U mnie chcial za przesyłkę tylko i nic więcej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 ja kupowalem od niego w sumie 4 mlynki - zawsze placilem tylko 33 dolce za wysylke, mlynek mialem w domu w 3-4 dni po zakonczonej aukcji, oczywiscie z opowiednia faktura itp.bardzo polecam tego sprzedawce, ale skoro teraz kasuje za jakies ubezpieczenie to moze warto po prostu napisac do niego i sprawe wyjasnic.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Bo to tak dziala. Ze niewazne gdzie pojedzie sie na ryby z nim, Gromit wypunktuje poteznie bez wzgledu na okolicznosci Taki Gromit Guzu ...jak ktoś umie to nie sztuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Panowie...sam byłem tym zaskoczony i szarpałem się z nim 3 dni i nie ustąpił z tą dopłatą 5%. Tłumaczył mi , że tak jest napisane w każdej jego aukcji na dole, że międzynarodowi kupujący musza dopłacić 5% ubezpieczenia. Dla mnie to oszustwo jak wspomniałem wcześniej bo zapłacił za nadanie 20 kilka $ a nie 35 $ + 5% do całej kwoty. Chyba, że on ma takie podejście, że te 5% to jest dopłata do paypal, bo system ten zabiera sprzedawcy 3,55% za obsługę płatności, ale tak czy owak o takich rzeczach się mówi uczciwie , a nie ściemy wali. Wysyłka owszem była szybka jak to zawsze bo przecież to EMS, ale ani asortymentu gość ciekawego nie ma, ani jakiś super niskich cen, także mnie on nie interesuje..mam lepszego, pewniejszego, tańszego i uczciwszego kontrahenta w Japonii , który ma wszystko , a nie jakieś wybiórcze kręcioły czy multiki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Tak sie sklada ze i ja kupilem cos od tego zawodnika. Wydaje mi sie, ze koles po prostu ma jasne reguly o ktorych pisze W OPISIE AUKCJI: Europe buyer pay fix $36.00 for Fedex Express Service (1~3 Days) Shipping insurance is required for paypal users. No Expections!! International Shipping insurance is 5% by Required. Nie widze wiec powodow do narzekan czy tym bardziej okreslania kogos oszustem . Podaje warunki PRZED ZAKUPEM.Kupujesz to akceptujesz oferte i warunki. Wiadomo, ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, jak ktos kupuje raz na jakis czas kolowrotek dla siebie, przeczyta opis aukcji to 5 % nie zrobi roznicy. Jak ktos kupuje jako handlarz to inaczej postrzega... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Guzu...dla mnie te 5% to rzeczywiście ma potem znaczenie...ale tłumaczę Ci, że jego paczka kosztuje około 22$, a nie 33$ + dopłata za nieistniejące ubezpieczenie. Tu chodzi tylko o uczciwość. To tak jakbym ja na allegro pisał komuś , że wysyłka kosztuje 10 zł, a potem komuś paczka przychodzi ( np jako list polecony PR ) za 5 zł. To co? Nic w tym uczciwego nie ma. Ale cóż macie ochote to kupujcie u niego...życze wam powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Spoko Burzum, Ja kupilem raz,a i to nie dla siebie, a grzecznosciowo. Tez mam swoje zrodla zaopatrywania sie w zabawki, akurat ten gracz nie nalezy do nich Chcialem tylko zwrocic uwage, ze on o wszystkich tych warunkach pisze przed, wiec mozna przeskoczyc do konkurencji. To daje wolny rynek i dostep do informacji Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 ja od niego też kupowałem i ... dodaje jeszcze dodatkowo obowiązkowe ubezpieczenie. PozdrawiamRemek Przed chwilą coś kupiłem u Reelseller'a - by nie być gołosłownym opłaty są takie jak mówiłem: Wysyłka i obsługa za pośrednictwem USPS Express Mail International: US $36,00 Ubezpieczenie wysyłki (wymagane): US $8,00 PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 A nie przyszło wam do głowy, że koszty wysyłki to nie tylko poczta czy kurier ale również koszty pakowania? Karton, taśma klejąca, wypełniacz, żeby nie stukało...I faktycznie na paczce jest 10 pln-ów a w rzeczywistości te koszty to np. 13 pln-ów... Tym bardziej w USA, amerykańce liczą każdy kawałek taśmy i tektury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 A nie przyszło wam do głowy, że koszty wysyłki to nie tylko poczta czy kurier ale również koszty pakowania? Karton, taśma klejąca, wypełniacz, żeby nie stukało...I faktycznie na paczce jest 10 pln-ów a w rzeczywistości te koszty to np. 13 pln-ów... Tym bardziej w USA, amerykańce liczą każdy kawałek taśmy i tektury...Dodałbym jeszcze roboczogodziny. Przy dużej ilości pakowań potrzeba zatrudnić człowieka który będzie robił tylko to (ewentualnie będzie adresował, nadawał gdzieś te przesyłki i pilnował, czy doszły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi