Witam wszystkich chciałbym sie zwrocić do was z pytaniem co do regulaminu. Dzisiaj wędkując 50m Od jazu Na betonach kontrolowała mnie straz rybacka podjechali spytali o karte dałem i spytałem w czym problem tkwi. A oni ze tutaj nie moge łapac ja mowie przecierz 50 m od jazu jestem. I powiedzial mi pan ze 50m to jest dopiero jak sie skoncza betony to dopiero 50m od ich skonczenia ale mi sie wydaje ze nie ma jasno napisane ze po skonczeniu sie betonow ? czy jakas inaczej w regulaminie. Wiec prosil bym o krótkie wyjaśnienie. Naszczescie mandatu nie dostałem pouczyli mnie na przyszłosc.
Pytanie
rafaelo1996
Witam wszystkich chciałbym sie zwrocić do was z pytaniem co do regulaminu. Dzisiaj wędkując 50m Od jazu Na betonach kontrolowała mnie straz rybacka podjechali spytali o karte dałem i spytałem w czym problem tkwi. A oni ze tutaj nie moge łapac ja mowie przecierz 50 m od jazu jestem. I powiedzial mi pan ze 50m to jest dopiero jak sie skoncza betony to dopiero 50m od ich skonczenia ale mi sie wydaje ze nie ma jasno napisane ze po skonczeniu sie betonow ? czy jakas inaczej w regulaminie. Wiec prosil bym o krótkie wyjaśnienie. Naszczescie mandatu nie dostałem pouczyli mnie na przyszłosc.
Top użytkownicy dla tego pytania
13
10
6
6
Popularne dni
6 Lis
42
11 Lip
8
24 Sie
7
10 Lip
5
Top użytkownicy dla tego pytania
rafaelo1996 13 odpowiedzi
Jozi 10 odpowiedzi
pablom 6 odpowiedzi
muniek 6 odpowiedzi
Popularne dni
6 Lis 2012
42 odpowiedzi
11 Lip 2014
8 odpowiedzi
24 Sie 2017
7 odpowiedzi
10 Lip 2014
5 odpowiedzi
Popularne posty
SPIDERLING84
Czytam ze zdumieniem. Czy dla zadającego pytanie tytułowe aż tak duże znaczenie ma te 5 metrów betonu? Masz aż takie parcie na harcujące tam bolki, że nie możesz łowić w innym miejscu - lub po prostu
j@rex
Odpowiesz na moje pytanie, czy nie?
Tomy
Tam pod jaz do prawdziwych kłusoli nie podejdą.Haha! spokojnie.Wiedzą że dostali by po pyskach.Jeszcze dzielna straż miejska powinna brać udział w takich kontrolach.Tooo!by było wesoło.Zdecydowanie ch
70 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi