pitt Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 off topicfika we wszystkich wiekszych okraglych dobry pomysl, to jak rospiska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 witammożna też napisać czy wodzik jest rychomy czy stały w tej tabeli,ale to chyba sie tylko ABU tyczy,szczerze to troche mi wstyd ale nie wiem czy sa krecki innych firm w których wczasie rzutu wodzik fika od boku do boku ?pozdro hasior hasior im szersza szpula tym czescien wodzik bryka na lewo i prawo - no moze pominmy tu long casta, bo to dosc specyficzna konstrukcja jesli chcesz przyklad to prosze bardzo moj ulubiony okraglag do zadan specjalnych - TICA CAIMAN - na pewno 201. czy mniejsze tez ?... nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Józek@ na początku wątku napisałem, że relacyjne bazy to jest trudny temat i nie da się tak od razu. Na to autor pomysłu napisał mi, że dla niego to pestka. Więc stuliłem dziób i też czekam.Może się doczekamy. pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Katalog zszedł z tego świata, czy też może udał się na niezasłużone wakacje? Czy zasłużone? Okaże się w piątek PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Katalog zszedł z tego świata, czy też może udał się na niezasłużone wakacje? Czy zasłużone? Okaże się w piątek PozdrawiamRemek Ot i piątek minął. Chyba, że to nie ten piątek Miałem na myśli art o Mg7 - nad tym pracowałem. A z tego co sobie przypominam to ... miała być na razie propozycja, czyli opracowanie jednego multika. Poza tym szczerze mówiąc liczę też na Waszą pomoc. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi