mdziam_78 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgadzam się z przedmówcą, wyraźne brania czuć w dolniku, sandaczowych pstryków ja nie czuje, ale na bank je widać. Ogólnie wklejki mają swój urok i z tańszych wędek żadna pełna nie będzie lepsza od wklejki w kwesti sygnalizacji zachowania przynęty w opadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipczento2002 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 No i nabyłem od kolegi Pablo208. Jak połowię. to podzielę się wrażeniami. Ogólnie na sucho kij fajny, Kołowrotek 300g wyważa go tak jak lubię, czyli parę centymetrów przed uchwytem. Dzięki za pomoc no i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2013. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfi Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgadzam się z przedmówcą, wyraźne brania czuć w dolniku, sandaczowych pstryków ja nie czuje, ale na bank je widać. Ogólnie wklejki mają swój urok i z tańszych wędek żadna pełna nie będzie lepsza od wklejki w kwesti sygnalizacji zachowania przynęty w opadzie.Kwestia sygnalizacji zachowania przynety w opadzie zostawił bym plecionce...wklejanki już długo są na rynku a ja dalej nie mogę zrozumieć jaki jest sens stosowania takiego wynalazkuszczególnie gdy wieje,mowa oczywiscie o spinningu sandaczowym,bo do troka okoniowego to rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ten Diaflex to jakaś moda ostatnimi czasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ot po protu przecena posezonowa 50% a za te pieniążki robią się interesujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Rozumiem . Ale aż trzy wątki na jeden temat i w rezultacie najwięcej informacji w nich o innych kijach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 7791 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ot po protu przecena posezonowa 50% a za te pieniążki robią się interesujące.-można wiedzieć gdzie jest 50% przecena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 -można wiedzieć gdzie jest 50% przecena ? Kupiłem na allegro od sprzedawcy ze Stalowej Woli trzy różne patyki w cenie ok. 50% niższej od ceny wiosennej. Pewnie część obniżki wzięła się z ilości, jednak tak czy inaczej niektóre Diaflexy mają teraz naprawdę dobre ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi