popper Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Poper, ale masz wypasioną brykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Dokładnie fajna łajba PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Waldek super łódka. Fajna decha rozdzielcza. A czy ma biodrowe pasy bezpieczeństwa? Bo uchwyt do trzymania przy wielkich prędkościach to widać na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 c.d. UWAGA:Małe przeoczenie z mojej strony. Koledzy, ta łajba jest własnością gospodarza wyprawy Władka, ksywa @tornado. Łodź rzeczywiscie full-wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 A łodź @tornado, wraz z jej właścicielem , w całej okazałości, prezentuje się tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 I najlepsze jest to, że wykonana samodzielnie przez Tornado PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Piekna lódź !!! , czy na mietkowie nadal obowiązuje zakaz pływania na silnikach przekraczających 3.3 KM? bo ostatnio tam nie lowie wlasnie z tego wzgledu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Waldek jak tak patrzę na tą łódź to przypomina mi trochę RIVA SUPERARISTON z 1959 roku. Tylko pogratulować. Przekaż życzenia tornado@ przy następnych rybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 @tomek_wTak Tomku. Zakaz obowiązuje cały czas. I policja tego skrzętnie pilnowała. Nas kontrolowali od razu, jak przypłynęliśmy na miejscówkę.Ten silniczek, to jednak takie arcydziełko, które ma jeszcze dodatkowego elektryka o całkiem pokaźnych możliwościach.Ale, hm.... będzie się działo jak wypłyniemy na Odrę . @Thymallusie, jak ja mam pamietać RIVĘ jak 1959 to mój rok produkcji Dziękuję Andrzeju oczywiście, za życzenia, przekaże wszystko. Zresztą, Władek jest uważnym czytelnikiem forum i pewnie sam przyjmie Twoje życzenia. @Remku, tak, przy okazji. Na łodzi znajduje się śliczna naklejka, z logo Jerkbajta. Dlaczego ja takiej nie miałem do tej pory na tubie? Nie wiem. Ale już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abborre Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Witam!W ostatnim czasie usłyszałem/przeczytałem gdzieś kilka razy, że bardzo dobrą przynętą na sandacze okazał się Slider 7. Czy ktoś z Was próbował osobiście, albo wie coś więcej na ten temat?Interesuje mnie technika prowadzenia, jeśli ktoś ma doświadczenie, to byłbym wdzięczny za info.Z góry dziękiPozdrawiamAbborre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 @Tornado, masz wspaniałą łajbę. Niech no ją tylko zobaczy nasz Gromit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Wieczorno-letni mętnooki z Wisełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Wieczorno-letni mętnooki z Wisełki Tegoroczniak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 A łodź @tornado, wraz z jej właścicielem , w całej okazałości, prezentuje się tak:To dzieło sztuki jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 @Popper wam niebrały??? Bo słyszałem ze spłynał ktoś z 11 sandaczami własnie Ja byłem w sobote pare okoni max 40cm złapalem i 2 szczupaczki po 55-57cmCoś mi się tak wydaje ze widziałem was jak łodz wodowaliscie... ja własnie wtedy się pakowałem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Wieczorno-letni mętnooki z Wisełki Tegoroczniak?? Kubuś, no a jak inaczej. Lipcowy Trochę już połowiliśmy sandaczy, ale z roku na rok jest coraz gorzej... i to nie tylko na Wiśle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Wieczorno-letni mętnooki z Wisełki Tegoroczniak?? Kubuś, no a jak inaczej. Lipcowy Trochę już połowiliśmy sandaczy, ale z roku na rok jest coraz gorzej... i to nie tylko na Wiśle... Misiek,Trochę Ci monitor siadł PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Remek napisal , ze wieczorny , a nie dzienny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Remek napisal , ze wieczorny , a nie dzienny ... no rzeczywiście PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Misiek,Trochę Ci monitor siadł PozdrawiamRemek Dopiero teraz zauważyłem. Rzeczywiście, coś pokręciłem z jasnością i kontrastem Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 WitamParę fotek z ostatniej niedzieli z Mietkowa, nie za, wiele ale coś. Pogoda fatalna wielka pompa. Wrzucę jeszcze parę fotek, nawet z poprzednich wyjazdów.Zdjęcia wklejam pierwszy raz, jeśli coś nie tak to proszę o instruktarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Kolega też łowił i złowił aż go tornado zastało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Jak już się wygrzmiało i wypadało to zaczęło silnie wiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 I tak dla oka parę fotek z wyjazdów poprzednich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi