danek Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 No zarazie starczy jak obrobię resztę to coś dorzucę aktualniejszego.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 @Popper wam niebrały??? Bo słyszałem ze spłynał ktoś z 11 sandaczami własnie Ja byłem w sobote pare okoni max 40cm złapalem i 2 szczupaczki po 55-57cmCoś mi się tak wydaje ze widziałem was jak łodz wodowaliscie... ja własnie wtedy się pakowałem do domu Spłynąć nie spłyną, ale złowił -i wypuścił <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 To ty Danek?? Przyznaj sie bez bicia i mów na co brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 To ty Danek?? Przyznaj sie bez bicia i mów na co brały Czy ja coś, co pieje i po podwórku szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Dziękuje za uznanie kolegom którym moja brytwanka się podoba,odrazu dodam że nie jestem nowobagacki jak to wątku o łodziach motorowych przeczytałem,Moja łódż jest efektem ciężkiej pracy przez trzy lata nad jej odrestarowaniem i wielu wyżeczeń jakie musiałem ponieść aby trupa reanimować do takiego stanu jest to zabytkowy kadłób włoskiej łodzi Vega Tornado z lat 60 a może starszej do niego doczepiony jest silnik zabytek Star Flite Evinrude z lat 64-66 który jest takrze odresaurowany i jest w stanie idealnym.takie miałem marzenie i je zrealizowałem.Dodam tylko że mogłem zbudować nową łódż o kosmicznych kształtach jako właściciel dużej firmy laminaciarskiej ale to by mnie nie rajcowało bo i tak inni zrobią lepszą i ładniejszą.W sobote i niedziele z Waldkiem @Poperem w sumie bardzo mało czasu poświęciliśmy na łapanie ryb bo w silniku zawiodła elektryka ładowania akumulatora rozruchowego i przy tym było sporo zabawy dla takiego elektrycznego gamonia jak ja abym doszedł co nie funguje tak jak powinno.Dlatego nie posądzajcie nas o jakieś skryte połowy 11 sandałów co nie wykluczam na przyszłość.Waldi już ma zaproszenie na następne spotkanie z sandałami z Mietkowa więc zobacztymy.A Jemu dziękuje za relacje z wodowania po remoncie. Pozdrawiam Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 takie miałem marzenie i je zrealizowałem i to jest najpiękniejsze mieć marzenia i je realizować śliczna łódeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Witaj Grześ myśle że się spotkamy w twoich stronach na rybkach planujemy rejs w twoją strone tylko niewiem jeszcze kiedy doładnie i już masz zaproszenie jako nasz Przewodnik po twoim odcinku Odry.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 widze ze coraz wiecej chetnych na moja Odre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Grześ nasza nie gorsza ale poznawanie nowego to dobra zabawa.A tak naprawde najpierw nasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 @Popper wam niebrały??? Bo słyszałem ze spłynał ktoś z 11 sandaczami własnie Ja byłem w sobote pare okoni max 40cm złapalem i 2 szczupaczki po 55-57cmCoś mi się tak wydaje ze widziałem was jak łodz wodowaliscie... ja własnie wtedy się pakowałem do domu Pewnie się minęliśmy. Spływanie z sandałami? To już nie my. Na pewno tą 11-tkę ktoś inny skonsumuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 tornado tak sobiemysle ze skoro padl akumulator rozruchowy to musieliscie sie troche pomeczyc z odpaleniem silnika... PS> ale na zapych chyba nie musieliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 PS> ale na zapych chyba nie musieliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 A tak lekko off topic, do Dolnego Slaska i Opolszczyzny: Turawa czy Mietków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Mifek mimo czterech garów i 100ps odpalał na zaciąg ale to nie robota nad wodą.myśle że te kabelki da się poukładać w jedną całość aby wszystko fungowało to kwestia schematu i troche roboty dodatkowej, dam rade jedyna możliwoiść sprawdzenia na pracującym silniku czy wszystko gra.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Mifek mimo czterech garów i 100ps odpalał na zaciąg ale to nie robota nad wodą.myśle że te kabelki da się poukładać w jedną całość aby wszystko fungowało to kwestia schematu i troche roboty dodatkowej, dam rade jedyna możliwoiść sprawdzenia na pracującym silniku czy wszystko gra.Pozdrawiam Ja myślę, że tragedi nie było. To pogoda była tragiczna. W niedzielę po burzy rozpętała się wichura i to był znacznie większy problem niż odpalanie rozrusznik ze sznurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Ja własnie wróciłem z mojego nowego miejsca. Trafiłem dziś sandacza 78cm, ok 5kg, był bardzo nabity, straszny grubas. Wziął na rapale longcast. Drugi spadł zaraz po zacięciu.Zdjęcia kiepskie, bo ciemno i robione telefonem przy latareczce jednodiodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 @TomCast zdjęcia rzeczywiście kiepskie ale ryba niczego sobie gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Fajny smok -gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Gratulacje ryby! Piękna sztuka! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 wow ładny sandał jak na nowe miejsce to już miejscówka jest bardzo obiecująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Kolejny week nad Odrą, tym razem z nastawieniem na nocny opaskowy spinning..efekty całkiem niezłe ,na fotce sandacz z pierwszej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 .. i jeszcze jedna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 @patu28Piekny sandacz gratulacje.PS. Ile miał na co wzioł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Dzięki...sandacz miał 77cm ( ostatnio mam szczęście do tych siódemek, boleń 77cm z zeszłego tygodnia ) ...a propos, zander wócił cały i zdrowy do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi