Skocz do zawartości

Sandacze 2007

adis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

@Popper wam niebrały??? :huh: :huh:

Bo słyszałem ze spłynał ktoś z 11 sandaczami własnie :mellow:

Ja byłem w sobote pare okoni max 40cm złapalem i 2 szczupaczki po 55-57cm

Coś mi się tak wydaje ze widziałem was jak łodz wodowaliscie... ja własnie wtedy się pakowałem do domu :mellow:

Spłynąć nie spłyną, ale złowił :lol: -i wypuścił <_<

Dziękuje za uznanie kolegom którym moja brytwanka się podoba,odrazu dodam że nie jestem nowobagacki jak to wątku o łodziach motorowych przeczytałem,Moja łódż jest efektem ciężkiej pracy przez trzy lata nad jej odrestarowaniem i wielu wyżeczeń jakie musiałem ponieść aby trupa reanimować do takiego stanu jest to zabytkowy kadłób włoskiej łodzi Vega Tornado z lat 60 a może starszej do niego doczepiony jest silnik zabytek Star Flite Evinrude z lat 64-66 który jest takrze odresaurowany i jest w stanie idealnym.takie miałem marzenie i je zrealizowałem.Dodam tylko że mogłem zbudować nową łódż o kosmicznych kształtach jako właściciel dużej firmy laminaciarskiej ale to by mnie nie rajcowało bo i tak inni zrobią lepszą i ładniejszą.W sobote i niedziele z Waldkiem @Poperem w sumie bardzo mało czasu poświęciliśmy na łapanie ryb bo w silniku zawiodła elektryka ładowania akumulatora rozruchowego i przy tym było sporo zabawy dla takiego elektrycznego gamonia jak ja abym doszedł co nie funguje tak jak powinno.Dlatego nie posądzajcie nas o jakieś skryte połowy 11 sandałów co nie wykluczam na przyszłość.Waldi już ma zaproszenie na następne spotkanie z sandałami z Mietkowa więc zobacztymy.A Jemu dziękuje za relacje z wodowania po remoncie. Pozdrawiam Tornado

@Popper wam niebrały??? :huh: :huh:

Bo słyszałem ze spłynał ktoś z 11 sandaczami własnie :mellow:

Ja byłem w sobote pare okoni max 40cm złapalem i 2 szczupaczki po 55-57cm

Coś mi się tak wydaje ze widziałem was jak łodz wodowaliscie... ja własnie wtedy się pakowałem do domu :mellow:

Pewnie się minęliśmy. Spływanie z sandałami? To już nie my. Na pewno tą 11-tkę ktoś inny skonsumuje.

Mifek mimo czterech garów i 100ps odpalał na zaciąg ale to nie robota nad wodą.myśle że te kabelki da się poukładać w jedną całość aby wszystko fungowało to kwestia schematu i troche roboty dodatkowej, dam rade jedyna możliwoiść sprawdzenia na pracującym silniku czy wszystko gra.Pozdrawiam

Mifek mimo czterech garów i 100ps odpalał na zaciąg ale to nie robota nad wodą.myśle że te kabelki da się poukładać w jedną całość aby wszystko fungowało to kwestia schematu i troche roboty dodatkowej, dam rade jedyna możliwoiść sprawdzenia na pracującym silniku czy wszystko gra.Pozdrawiam

Ja myślę, że tragedi nie było. To pogoda była tragiczna. W niedzielę po burzy rozpętała się wichura i to był znacznie większy problem niż odpalanie rozrusznik ze sznurka :lol:

Ja własnie wróciłem z mojego nowego miejsca. Trafiłem dziś sandacza 78cm, ok 5kg, był bardzo nabity, straszny grubas. Wziął na rapale longcast. Drugi spadł zaraz po zacięciu.

Zdjęcia kiepskie, bo ciemno i robione telefonem przy latareczce jednodiodowej :(

post-663-1348913536,5948_thumb.jpeg

post-663-1348913536,6702_thumb.jpeg