Zanderix Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Hej Arek, chyba poznaje lowisko ze tez wtedy takie nie chcialy siadac niechaj zgadne - trollo Gratulacje @FrikoTrolo trolo mam już dwóch czarnych koni na to łowisko to drugi (bo pierwszego przecież znasz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 patrzaj, czyli Sławkowe i w trollu daja rade. Ale to chyba po płytkim - na ile Ci schodza? Oj, miłe wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 ArkuMiło mi, że się sprawdza okonek życzę jeszcze więszych i więcej ryb <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 adis ??? a jak tam na Poraju ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Panowie a jak tam na Wiśle? Porażka!!?? Każdy broni swego?? Nie dziwię sie, sandacz top juz historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Ostati weekend spędziłem na jeziorze w naszych pięknych górach. Sandaczyki były i owszem. Pierwszego dnia trafiały się sporadycznie, ale za to duże ( nasz przewodnik 82, padła też 90 i kilka mniejszych). Mój połów ograniczył się niestety do kilku zębatych i garbusów, spiołem też przy łodzi dużego sandacza ( kotwice do d..py)drugi dzień wysyp brań ale , ale skutek podobny do poprzedniego. ale ja tam jeszcze wróce mimo że to 350km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 adis ??? a jak tam na Poraju ????? A nie najgorzej, co prawda ostatnia fala upałów troszkę utemperowała apetyty mętnookich, są bardziej anemiczne, trzeba się troszkę nakombinować aby coś teraz wydłubać, ale zawsze coś się dzieje. Jeszcze tydzień temu kilka miarówek w 2-3 godziny nie było niczym nadzwyczajnym. Jak na lipiec i Poraj to rewelacja. W lipcu złowiłem 5 szt. w przedziale od 70cm-80cm a i na innych łodziach wiem że też sporo się działo. Bardzo częstym przyłowem są teraz okonie, nawet ładne 28-35 cm Będę na wodzie w sobotę i niedziele to napiszę jeszcze co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 coś ucichło w sandaczach - czyżby naprawdę wszyscy poszli na bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zanderix fajna fotka a co do tych boleni to chyba masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Raczej sandaczy jest jak narazie mniej a bolka nie tak łatwo złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 A mój tata dziś złowił małego sandaczyka na wyrobisku pożwirowym niedaleko mnie. Ryba miała jakieś 15cm, ale ucieszyła nas bardzo bo jeszcze nigdy na tej wodzie nie złowiliśmy sandacza [także chyba łowisko jest po zarybieniu] tylko sie cieszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 zanderix super fotka! Gratulacje dla wszystkich łowców mętnookich. U mnie na warcie ciężko o jakiś okaz a pare lat wstecz były takie po 6k. Gdzies sie pochowały albo nie wiem jak sie do nich dobrać. Teraz trafi się sporadycznie gówniarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Oto moj pierwszy sandacz : Nie jest to ryba wymarzonej wielkosci ale cieszy niezmiernie bo pierwsza tego gatunku i z tego powodu ze Nidda, na rzecze ktorej lowie, nie jest rzeka sandaczowa tylko szczupakowa. A ze sa i male, to powinny byc tez wieksze. Tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Cóż, moje sandacze też nie powalają na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Oto moj pierwszy sandacz : Nie jest to ryba wymarzonej wielkosci ale cieszy niezmiernie bo pierwsza tego gatunku i z tego powodu ze Nidda, na rzecze ktorej lowie, nie jest rzeka sandaczowa tylko szczupakowa. A ze sa i male, to powinny byc tez wieksze. Tak mi sie wydaje Jeszce w tej rzece są, ale to pojedyńcze sztuki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Po co takim malym sandaczykom robic zdjecia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 wiedziałem ze ktoś o to zaraz zapyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Po co takim malym sandaczykom robic zdjecia ? Nie rozumie? Dlaczego mialbym fotki nie zrobic? Rozumie ze nie kazdej rybie, przedewszystkim jak jest mala, jest sens robic zdjecie. Byl to moj pierwszy sandacz i chcialem go udokumentowac. Nie zlowilem jeszcze duzo ryb, wiec zbieram ich fotki. Sandacz bez utrudnien odplynal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 gaDza bardzo fajne foto Tomek ja Cie popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 TomekN, wiesz skąd pochodzi rekord polski w sandaczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 TomekN, wiesz skąd pochodzi rekord polski w sandaczu? Nie? Slucham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Z Nidy, Stary Korczyn. Całkiem nieźle jak na szczupakową rzeke, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Hej Robert, Ja lowie z powodu emigracji, na Niddzie we Frankfurcie nad Menem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Z powodu Twoich literówek uznałem (nie tlko ja), że chodzi o Nidę.Sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi