Skocz do zawartości

Sandacze 2007

adis

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie to jest ten ból wiesz nawet okoń też ryba ale miej tak jak moj ojciec 2 lata temu na zawodach szczupala 90 cm :( dłuugo myślał czy go zabić czy jednak wypuścić :wacko: w końcu z wielkim bólem go wziął :wacko:

Emocje związane ze stanięciem na pudle wzięły górę :( Kto to pokona ten gość!

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Dzisiaj kolejny wyjazd sandaczowy zaliczony ,niestety brały same półmetrusy .W sumie złowiłem 11 sandaczy i jednego szczupaka no i obowiazkowo zaliczyłem kąpiel jak chciałem sie dostać do fajnej miejscówki :D.Dwa wyjazdy i dwa razy gleba do wody ale było warto :mellow: .

post-110-1348913596,9399_thumb.jpg

Panowie czy jeszcze ktoś z was łowi sandacze ba watek zdycha :unsure:.

Dzisiaj byłem o piątej rano na wodzie bo sandacze za nic maja moje wstawanie o 2 w nocy i biorą od 8 do 12 :unsure: .

O 6 rano na białe kopyto zaliczyłem cztery niemiarowce ,o 9 na fluo seledynowe kopyto w dwóch rzutach dwa sandały po około 55cm i to by było na tyle .Jeszcze to nie jest to na co liczę ale przynajmniej coś szarpie wędką.

niezbyt typowa przynęta:

kiedyś chyba Remek zamieszczał podobne zdjęcie z opisem coś w stylu typowa zdobycz na powierzchniową przynętę

Dzisiaj mi się trafiła ta sama rybka na agresywnie prowadzonego sliderka przeznaczonego dla innych zębaczy z Wisły

ps - zahaczył się za sam skraj pyska, natomiast sam był wyjątkowo gruby

post-480-1348913608,086_thumb.jpg

Ja ostatni tydzień spędziłem na jednym z południwych zbiorników zaporowych. Niestety woda jeszcze mętna po ostatnich powodziach i wyniki kiepskie- nawet nie było co fotografować, dopiero ostatniego dnia coś się ruszylo, ale niestety nie powalało rozmiarami 30-55 :( choć był jeden taki co się nie chciał pokazać - no i się nie pokazał :( a był już godny uwagi

A ja to nie wiem.

Albo odczarowałem łódkę, albo decyzja o zmianie kierunku wypływania z przystani była trafna.

W każdym razie pierwszy lepszy dół na Wiśle, standard, czyli seledynowe kopyto, drugi rzut i jest:

Niestety więcej czasu na obrzucanie dołka nie było, ale zamierzam tam niedługo wrócić :D

P.S.

Przy okazji dziękuję Piotrkowi (explorator73) za szybkie i sprawne podebranie ryby

post-549-1348913616,6937_thumb.jpg