hasior Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 warto widać było niezabierać boleniowych wabi .no widać kijek z oferty łowny - bo to chyba TEN batsonik B) gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 @Patu, gratuluję, a tak BTW ten ponton to Bush? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 prawie trafiłeś hasior ...ten jest 14funtowy do 18gr, tamten jest 12funtowy ale tez daje rade...zapomniałem dodac że oferta jest raczej nieaktualna, kijek zostaje w moim arsenale <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 @Patu, gratuluję, a tak BTW ten ponton to Bush? dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 ja wybieram się znowu jutro rano przed pójściem do pracy ciekawe czy coś się trafi wyjazd 4:40 do 7 z lekką fazą jeśli wstane oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 dokładnie Ech ... mam do nich sentyment, super jakość w super cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 dokładnie Ech ... mam do nich sentyment, super jakość w super cenie dopiero go testuje, przesiadłem się z 2.6m na 3.3m..wygoda pierwsza klasa ale dobrze ze troszke ćwicze bo noszenie go to istny spacer farmera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 @PatuMiałem dokładnie ten sam dylemat, też zaczynałem ok Kaimana 2,65 z rolowaną podłogą, uważam że dobrze wybrałeś, bo 15 min. spaceru farmera, ale za to 3,30 to ogromny komfort łowienia przez kilka godzin. Napiszmy lepiej coś jeszcze o sandaczach, bo tu off-topic robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ja dzisiaj miałem wypadzik z kumplami na Odre za sandaczem z opadu ale wynik jest szokujący: 1 niewymiarowy sandaczyk a łowiły 4 osoby. Niewiem czym to jest spowodowane ale wiem tyle ze poprostu nie biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Patu, gratulacje, piekny sandacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 9 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Dwa z kilku wczorajszych, spodobał im się drób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 całkiem ładne, gdzie ten drób na spacer zabrałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 9 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 całkiem ładne, gdzie ten drób na spacer zabrałeś Pogoniłem je troszkę po Poraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Amatorem jakich przynęt się okazały ? Koguty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Amatorem jakich przynęt się okazały ? Koguty ?Skoro lubia drób, to chyba jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Nie dla każdego, jestem początkujący wiec nie czaje niektorych tekstow. lowie pierwszy sezon. Gdby bylo jassne nie pytalbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Dwa z kilku wczorajszych, spodobał im się drób Gratuluje rybek PS. A jaki kijek masz do tego Spro Red Arc na fotce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 @AdisFajne zandery - gratulacje PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 9 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Butch 69, ten kij to Batsonik IMB 784 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
longer Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 no ja być dziś z kolegą Redzim na kanale i połowiliśmy troszke sandaczy,ale wszystko drobne, pozatym kolega Redzi zachował się nagganie zabierając mi wędkę i łapiąc jedynego sandacza jaki mi wzioł. wrrr... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Gratuluję wszystkim złowionych sandaczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Fajne zębacze tylko szkoda że u mnie biorą same do 30 cm czasem zdarzy się większy wyjątek a to tylko czasem. A większość wędkarzy kosi wszystko nawet te po 20 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Fajne zębacze tylko szkoda że u mnie biorą same do 30 cm czasem zdarzy się większy wyjątek a to tylko czasem. A większość wędkarzy kosi wszystko nawet te po 20 cm Redzi, u nas tez male biorom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 ale czasem tez takie biorom. mial okolo 7-8kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Markus to ma piekne zycie Podaj mi ciezar tej glowki co z sandaczykiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi