BartekP Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Hmmm też chciałbym aby mi się takie przyłowy trafiały przy sandaczach. No i łodeczka nieczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Markus to ma piekne zycie Podaj mi ciezar tej glowki co z sandaczykiem ? ta glowka wazy 28gr. lapiemy w rzece, przesto taka cieszka sandacze rosna, karp tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 14 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Markus, piękne są u Was te sandacze Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 ale czasem tez takie biora.piekny sandacz...cos mu grzbietowa u...rwalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 moze jeszcz pare maluszkow Pordrawiam Markus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Nie dla każdego, jestem początkujący wiec nie czaje niektorych tekstow. lowie pierwszy sezon. Gdby bylo jassne nie pytalbym.Kolega adis (nie mylic z aids ) uzyl tu przenosni koguty=drób. To taki test na skojarzenia byl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Teraz juz wiem bo dowiedzialem sie od kolegi szpiega ale narazie jestem ciemny w takich sprawach jak nazwy potoczne wedkarzy, ale dzieki ze jest ktos kto zajmuje sie tez poczatkujacymi takimi jak ja, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Ja dziś kilka sztuk ale bez wielkiej rewelki. Ciesze się jedynie że kieleckim wędkarzom nie chcą brać na żywca bo byłby sajgon w biały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Kolejnty dzień i kolejne kilka sztuk i po raz kolejny bez większego okazu za to kilka ciekawych brań Do tego opcja opis w wątku boleniowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmario73 Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 A ja wczoraj złowiłem sandała 77cm w Bugu oprócz tego miałem jeszcze 2 brania ale nie zaciąłem przynętą był wobler Gloog KalipsoPrzepraszam za słabą jakość zdjęcia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Gratulacje , ladny smoczek <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 ladny psiak.. tylko jakis taki roślinożerny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Mario nie przejmuj się jakoscią zdjęcia! To bardzo ważna fotka na tym forum. Właśnie uświadomiłeś mi czemu miałem przez kilka lat takie sobie wyniki w łowieniu sandaczy na Warcie, choć znam miejsce ich przebywania. Ja stosowałem różnego typu przynety sztuczne, teraz wiem, ze nie jest prawdą jakoby sandacz nie był ryba spokojnego żeru. Gratuluję ryby !! pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 a widzisz jureczku, a trza go było na swieziutki, pachnący tataraczek jak amurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Ładny ja dziś ale 33 cm mniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Gratuluję sandała . Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Gratuluję sandała . Ładny. Och nie trzeba było on taki duży nie był mały żarcikk oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Bardzo fajny sandaczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Bardzo fajny sandaczyk Sandałek oczywiście ładny - nie wiedziałem tylko że i one są JAROSZAMI bo ZASTANAWIA trawa w pysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Bardzo fajny sandaczyk Sandałek oczywiście ładny - nie wiedziałem tylko że i one są JAROSZAMI bo ZASTANAWIA trawa w pysku może to tak dla ozdoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Bardzo fajny sandaczyk Sandałek oczywiście ładny - nie wiedziałem tylko że i one są JAROSZAMI bo ZASTANAWIA trawa w pysku może to tak dla ozdoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 z jakich okolic na Bugu wydlubales ten kawal sandala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 A ja ostatnio nie mam szczescia do sandaczy, ostatnio z opadu wyjalem jedynie szczupaka ok. 35cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 A ja ostatnio nie mam szczescia do sandaczy, ostatnio z opadu wyjalem jedynie szczupaka ok. 35cm Eeee tam. Ja to już od miesiąca nawet takiego okazu nie widziałem na swojej wędce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 ja kombinowałem troszke z sandaczami ale nigdy nie udawało mi się ich łowić regularnie teraz po sandaczach zostało mi tylko to, że robie znajomym koguty na sandacze, a sam na koguty tylko w mniejszych gramaturach i rozmiarach łowie pstrągi i to mi zdecydowanie lepiej wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi