Zulus Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Ile ja bym dal za takie dwa zanderki to nawet sobie nie wyobrazacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 no no Smaczek, żeś się wyżarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisni@ Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Już raz składałem Ci gratulacje za te piękne sandały ale zrobię to jeszcze raz... Piękne rybki smaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 @smaczekmogę tylko pogratulować po co tyle gadac lepiej popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 czytaj no chyba ze ja zle interpretuje zapis Zarząd Okręgu PZW w Szczecinie, chcąc wyeliminować kłusownictwo> szarpakowe na podległych sobie wodach podjął decyzję o radykalnych> zmianach na wodach Obwodu rybackiego rzeki Odra nr 5.>> Po pierwsze wprowadzono zakaz dociążania zestawu spinningowego powyżej> 20 g. wiec nie da sie tego zapisu wedlug mnie obejsc obciazenie to obciazenie i czy jest to koszyk glowka czy kamien jest powyzej 20 i nalezy egzekwowac rozmawialem niedawno w tej sprawie z naszym ichtiologiem Rafałem Penderem. Jesli chodzi o to nieszczesnego 20g to nie chodzi o calkowite obciazenie zestawu a jego obciazenie znajdujące sie poza przyneta (czyli taki boczny troczek moze miec max20g - ale sama przyneta moze wazyc i 250 g) przynajmniej tak ja to zrozumialem. Wiem Ze Rafcio nas podczcytuje tylko zalogowac się chlopak nie moze zebrac. jesli zle powiedzialalem to pewnie zaraz zadzwoni telefon od niego albo od Furdyś'a <_< <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Nieźle podkręciłes klimat przed weekendem @Smaczek...piękne zandery - gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Dziękuję za gratulacje. Tak jakoś mi się bardzo przyfraciło . Czasami to i ślepej kurze trafi sie jakieś ziarenko (albo dwa) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Ha Tobie coś za często się trafia jak na ślepą kurę Musi jednak faktycznie umiesz ryby łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Na forum również pogratuluję - piękne ryby, musiały mieć juz zebiska jak dorosłe psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Ha Tobie coś za często się trafia jak na ślepą kurę Musi jednak faktycznie umiesz ryby łowić W końcu skądś się wział tytuł Smaczek - Król Napływów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckizet Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 smaczek = ślepa kura i do tego po dwa złote jaja dziennie niesie gratki piękne rybska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Smaku,Stanowczo za mało tutaj piszesz. Dzięki za zdjęcia. Ale wiesz jak to jest z tymi rybami z Zielonej Góry? Biorą jak mnie nie ma PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Witaj Smaczek.Tak trzymaj pozamiatałeś tu równo na forum, Oderka górą. Wielkiegraty za rybkiPozdrowienia Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 pare wczorajszych sandaczy z Holandi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 wzoraj bylo spotkanie i zawody z forum Hechtfieberte zawody wyglondaly tak: kto zlapie najmniejszom rybe Wygral ta miala 31cm wygral kolega z sandaczem o dlugosci hyba 23cm albo 24cm ??? my mielismy 12 sandaczy wielkosc 29 - 55cm. pozdrawiammarkus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Ladne pieski ciagniecie Niech sie redzi pochwali swoim sandaczem ze skolioza Markus co to za przynety ?? wygladaja fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Ladne pieski ciagniecie Niech sie redzi pochwali swoim sandaczem ze skolioza Markus co to za przynety ?? wygladaja fajnie to jest Fine Fish od mann's ma dlugosc 12cm Pozd.Markus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Ladne pieski ciagniecie Niech sie redzi pochwali swoim sandaczem ze skolioza Markus co to za przynety ?? wygladaja fajnie Kolego Wizard jak się nie myle to ty masz gdzieś to zdjęcie zrobine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 A do mnie jutro dotrze transport 80 gum z allegro zamówionych i już się nie moge doczekać kiedy zleje tyłek Wizardowi po raz enty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Kolego Redzi ... lepiej zbieraj 200 zl na ali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Kolego Redzi ... lepiej zbieraj 200 zl na ali.... Tyle to ja wydaje miesięcznie na gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Dobra bez dalszego spamu ... Ladne sandacze , Redzi lowi sandacze ze skoliozaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Dziś rano udało się złowić 2 sandacze co prawda wymiarowe, ale fotek nie opłaciło się robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 No ja wczoraj nie mialem sczescia przy chodzeniu za sandaczem bo z trzech bran ani jeden nie zobaczyl brzegu. Albo to uderzyl w ogon i wyciagnelem gume bez ogona albo to uderzyl nie wiem czemu w glowke od gumy i nie bylo jak zaciac. Co prawda jeden z mojej winy bo uderzyl ladnie w cala gume ale okazalo sie ze mialem za malo krzepy zeby go porzadnie zaciac . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi